foto

Kaare Bjerkø

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Tak pravil Bůh
2013 Střelec
2012 Nerada ruším
2008 Co nikdo neví
Lille soldat
Ukrutně šťastni
2006 1:1
2005 Mouchy na zdi
2003 Někdo jako Hodder
Starý, nový, půjčený a modrý
2000 Mirakel
1998 Bror, min bror
1995 Who's Hitler? (TV film)

TV seriály

2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Bankerot (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2014 Bankerot (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2003 Forsvar (TV seriál)
1995 Juletestamentet (TV seriál)

Dokumentární

2002 Drengene fra Vollsmose (TV film)
1999 Independent Lens (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky