foto

Joanna Barnes

  • nar. 15.11.1934 (84 let)
    Boston, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

Herecká filmografie

Filmy

1998 Past na rodiče
1983 Secrets of a Mother and Daughter (TV film)
1975 A kdo ji zabije teď?
1971 B.S. I Love You
Eddie (TV film)
1967 Nedělejte zmatek
Válečný vůz
1966 Too Many Thieves
1964 Sbohem, Charlie
1963 Philbert (Three's a Crowd)
1962 Purple Hills, The
1961 The Parent Trap
1960 Spartakus
1959 Tarzan, the Ape Man
1958 Auntie Mame
Home Before Dark
Onionhead
Too Much, Too Soon
Violent Road
1957 No Time to Be Young
The Garment Jungle

TV seriály

2000 Then Came You (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1980 When the Whistle Blows (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
Hart a Hartová (TV seriál)
The Last Resort (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Betty White Show, The (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
Executive Suite (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
Ellery Queen (TV seriál)
Matt Helm (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
1974 Planet of the Apes (TV seriál)
1973 The New Perry Mason (TV seriál)
1972 Cool Million (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Mannix (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
The Farmer's Daughter (TV seriál)
1962 Empire (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Bob Cummings Show (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
1960 Bringing Up Buddy (TV seriál)
Dante (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 21 Beacon Street (TV seriál)
Adventures in Paradise (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Bachelor Father (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1956 Conflict (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Tales of the 77th Bengal Lancers (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
1952 The Ford Television Theatre (TV seriál)

TV pořady

1987 Dolly (TV pořad)
1970 The Virginia Graham Show (TV pořad)
1968 What's My Line? (TV pořad)
1967 Dateline: Hollywood (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
1960 Here's Hollywood (TV pořad)
1950 What's My Line? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace