foto

David Semel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2009 Limelight (TV film)
2002 Kovbojové a blázni
1997 Campfire Tales

TV seriály

2019 Watchmen (TV seriál)
An Almost Religious Awe (E07)
2017 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Návrat Klingonů (S01E01)
2016 Goliath (TV seriál)
Pure Genius (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 Code Black (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Man in the High Castle (TV seriál)
The New World (S01E01)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Uhlazený (S01E03)
Ta bedna (S01E02)
Inteligence (TV seriál)
Pilot (E01)
Legenda (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Paní ministryně (TV seriál)
Hannibal (TV seriál)
Takiawase (S02E04)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
Hello, Handsome (S01E05)
In Poor Taste (S01E04)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Kořeny zrůdnosti (S02E06)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Vůně nového auta (S02E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Znovu a lépe (S12E20)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Halloween 2/2 (S01E05)
Halloween 1/2 (S01E04)
Lovci zločinců (TV seriál)
Proměna (S01E01)
2010 Rex Is Not Your Lawyer (TV seriál)
Taková nenormální rodinka (TV seriál)
No Ordinary Anniversary (E09)
No Ordinary Marriage (E02)
Pilot (E01)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Hrdinové (TV seriál)
Genesis (S01E01)
Studio 60 (TV seriál)
The Wrap Party (E06)
Windfall (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Sex zabíjí (S02E14)
Musím to vědět (S02E11)
Chyba (S02E08)
2005 Zjevení (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Hrátky s floutky (S05E08)
2001 Going to California (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Inter Arma Silent Leges (S06E09)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Eight (S01E08)
Takový je život (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Sexual Healing (S01E16)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Jednou zatřást a dost (S01E14)
1999 Angel (TV seriál)
Roswell (TV seriál)
Missing (S01E05)
Monsters (S01E03)
Dawsonův svět (TV seriál)
Rest in Peace (S02E19)
Be Careful What You Wish For (S02E16)
His Leading Lady (S02E13)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
The All-Nighter (S02E07)
Full Moon Rising (S02E05)
Alternative Lifestyles (S02E03)
další epizody (6)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Cesty lásky (S03E08)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Čím budu? 2/2 (S02E10)
Nikdy nezabíjej kluka na prvním rande (S01E05)
Pacifické palisády (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Lung and the Restless (S04E06)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Promiň a zapomeň (S08E03)
Můj veselý Valentýn (S07E19)
1996 Malibu Shores (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
Valentine's Day (S02E17)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Den zúčtování (S07E12)
Zmizení (S07E04)
Flirtování s katastrofou (S06E26)
1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Prsama nahoru (S06E12)
Bez řečí (S06E06)
Neskutečný Svět (S05E24)
1994 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Rock století (S05E12)
Jen se vztekej (S05E05)
Divy (S04E27)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce