foto

Peter Shinkoda

  • nar. 25.3.1971 (49 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Waikiki
2019 Bitva u Midway
2018 Hyperlight
2017 Go for Broke: an Origin Story
The Lady Killers
2015 Western Religion
2014 Inflection
Jackhammer
2010 Riverworld (TV film)
2009 Díra
2007 Boj
Vzpoura v Seattlu
2006 MXŠ: Mimořádně extrémní špión
Světák
2004 10,5 stupně (TV film)
Hokejový zázrak
Já, robot
Lucky Stars
Truth About Miranda, The
2003 Výplata
2002 Skutečný svět (TV film)
1991 Přísně tajné prázdniny

TV seriály

2019 Lovci prokletých pokladů (TV seriál)
Kleopatřino prokletí - 1. část (S01E01)
The Man in the High Castle (TV seriál)
No Masters But Ourselves (S04E07)
Happy Trails (S04E04)
Every Door Out... (S04E02)
další epizody (4)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
From the Head Down (S01E02)
2016 Daredevil (TV seriál)
Zima v Hell's Kitchen (S02E13)
Tma na konci tunelu (S02E12)
.380 (S02E11)
další epizody (4)
2015 Daredevil (TV seriál)
My o vlku (S01E09)
Stíny ve skle (S01E08)
Stick (S01E07)
další epizody (5)
2014 Havaj 5-0 (TV seriál)
Nový návrat (S04E18)
2013 Falling Skies (TV seriál)
Strange Brew (S03E08)
2012 Falling Skies (TV seriál)
A More Perfect Union (S02E10)
The Price of Greatness (S02E09)
Death March (S02E08)
další epizody (10)
2011 Falling Skies (TV seriál)
Eight Hours (S01E10)
Mutiny (S01E09)
What Hides Beneath (S01E08)
další epizody (10)
Mortal Kombat: Legacy (TV seriál)
Cyrax and Sektor (S01E09)
2008 Svatyně (TV seriál)
Svatyně pro všechny, 1. část (S01E01)
2006 Hvězdná brána (TV seriál)
Satelit (S09E15)
2005 Lovci duchů (TV seriál)
Druhá kůže (S01E06)
Láska je Láska (TV seriál)
Lávka k samotě (S02E03)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Heroes & Demons (S04E05)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
Finale (E13)
Heartless (E08)
Hook's Kingdom (E05)
další epizody (5)
Láska je Láska (TV seriál)
Léčba nudou (S01E07)
Lítáme v tom (S01E02)
2003 Andromeda (TV seriál)
The Risk-All Point (S03E13)
2002 Černý anděl (TV seriál)
Love Among the Runes (S02E20)
2001 Šikula a šikulkové (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1995 Masked Rider (TV seriál)
1993 Strážci vesmíru (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky