foto

Ian Lorimer

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Buzzcocks... Imagine a Mildly Amusing Panel Show (TV film)

TV seriály

1994 Room 101 (TV seriál)

Dokumentární

2011 QI Genesis (TV film)
2003 Imagine (TV seriál)

TV pořady

2012 Dara O'Briain's School of Hard Sums (TV pořad)
2008 Argumental (TV pořad)
2004 Dude, Where's My Movie Quiz? (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
1999 It's Only TV... But I Like It (TV pořad)
1996 Never Mind the Buzzcocks (TV pořad)
1995 They Think It's All Over (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky