foto

Helen Shaver

  • nar. 24.2.1951 (69 let)
    St. Thomas, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Ultra (TV film)
2005 Nebezpečné probuzení (TV film)
2002 Směr východ (TV film)
1999 Konec léta (TV film)

TV seriály

2020 Ledová archa (TV seriál)
Westworld (TV seriál)
Passed Pawn (S03E07)
2018 Dietland (TV seriál)
Red Fatties (E08)
Monster High (E07)
Impulse (TV seriál)
The Eagle and the Bee (S01E05)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Reluctant Taxidermist (S02E07)
2017 Anne s E na konci (TV seriál)
I Am No Bird, and No Net Ensnares Me (S01E02)
Proč? 13x proto (TV seriál)
Druhá kazeta, druhá strana (S01E04)
Druhá kazeta, první strana (S01E03)
Orphan Black (TV seriál)
Ease for Idle Millionaires (S05E05)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Protokol 5 (S01E07)
Helios 685 (S01E06)
Tlukot srdcí (TV seriál)
Sto tisíc úderů srdce (E04)
Vikingové (TV seriál)
Přísliby (S04E05)
Jól (S04E04)
2015 Orphan Black (TV seriál)
Certain Agony of the Battlefield (S03E06)
Vikingové (TV seriál)
Znovuzrozený (S03E06)
Uchvatitel (S03E05)
Lovci zločinců (TV seriál)
Lov (S04E18)
2014 Království (TV seriál)
Za krále a za vlast (S01E09)
Orphan Black (TV seriál)
Ipsa Scientia Potestas Est (S02E05)
Jak prosté (TV seriál)
Dead Clade Walking (S02E14)
Revoluce (TV seriál)
V Austinu (S02E18)
2013 Revoluce (TV seriál)
Milostný příběh (S02E03)
Stopa (S01E18)
Lovci zločinců (TV seriál)
Předčasná smrt (S03E06)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E08)
2011 Combat Hospital (TV seriál)
Reason to Believe (E10)
Shifting Sands (E09)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Obsazení (S02E15)
Flashpoint (TV seriál)
I'd Do Anything (S03E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Smoked (S12E24)
Bully (S12E18)
Dirty (S12E14)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
Make It or Break It (TV seriál)
Save the Last Dance (S01E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Gray (S12E09)
Behave (S12E03)
Bedtime (S11E18)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Poklad mrtvého muže (S02E10)
Private Practice (TV seriál)
Slip Slidin' Away (S03E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Solitary (S11E03)
2008 Private Practice (TV seriál)
Nothing to Talk About (S02E03)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Persona (S10E08)
Streetwise (S09E11)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Winterland (E08)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Nezastavuj se (S03E04)
Jericho (TV seriál)
Black Jack (S01E13)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Nejlepší vyhraje (S02E08)
Za věrné služby (S01E07)
Spiknutí (TV seriál)
Médium (TV seriál)
Doctor's Orders (S02E12)
2004 4400 (TV seriál)
Nový a zlepšený Carl Morrissey (S01E02)
O.C. (TV seriál)
The Proposal (S01E24)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S01E14)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Simon říká (S06E08)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Přepadení (S01E08)
Krajní meze (TV seriál)
Pronásledováni osudem (S05E21)
Co si pomyslí sousedi? (S05E09)
1998 Síť (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Válka na Probosu (S04E24)
Lithie (S04E17)
1997 Krajní meze (TV seriál)
Poslední večeře (S03E04)
1996 Poltergeist (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Duše celistvosti
2013 Birthday Cake
Po proudu
2008 Dcera nevěsty (TV film)
2007 Zmatená duše
2004 Klec
2003 DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
Risen, The (TV film)
2000 Medvěd a já
Na nepřátelské půdě (TV film)
We All Fall Down
1999 First Gentleman, The (TV film)
Strom splněných přání
1998 Sweetest Gift, The (TV film)
1996 Chvění 2: Vrátili se zpět!
Egg Salad
Eikó no kjóki
Čarodějky
1995 Amnézie (TV film)
Katie - Dítě divočiny
Televizní leč
1994 Detektiv Janek: Dům smrti (TV film)
Detektiv Janek: Utajené vzpomínky (TV film)
Ride with the Wind (TV film)
Zrazené děti (TV film)
1993 Noční hon (TV film)
Popínavé květy (TV film)
Svůdce (TV film)
Trial & Error (TV film)
1992 Osudné vzpomínky (TV film)
Této noci
Zebří hlava
1991 Smile in the Dark, A
1990 Bethune: The Making of a Hero
Dvě esa (TV film)
1989 B.L. Stryker: The Dancer's Touch (TV film)
Mothers, Daughters and Lovers (TV film)
Tree of Hands
1988 No Blame (TV film)
Země dinosaurů
1987 Temné síly
1986 Barva peněz
Lost!
Many Happy Returns (TV film)
Mužský klub
1985 Pouštní srdce
The War Boy
Vládce Central Parku (TV film)
1984 Countdown to Looking Glass (TV film)
Nejlepší obrana
1983 Ostermanův víkend
1982 Bratrská výpomoc (TV film)
Harry Tracy, Desperado
Off Your Rocker (TV film)
1981 Gas
1980 Coming Out Alive
1979 Horor v Amityville
1978 Hazardní hra
In Praise of Older Women
Lovey: A Circle of Children, Part II (TV film)
1977 Outrageous!
Starship Invasions
Who Has Seen the Wind
1976 Shoot
Supreme Kid, The

TV seriály

2004 4400 (TV seriál)
Zkouška ohněm (S01E04)
Shromáždění (S01E03)
Láska je Láska (TV seriál)
Liberálně (S01E10)
Lepší zítřky (S01E09)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
1998 Terminal City (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Králové písku (S01E01)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Odpočívejte v pokoji, paní Columbová (S09E04)
1988 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
The Emissary (S02E03)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
V zrcadle (S01E19)
Detektiv Marlowe (TV seriál)
Španělská krev (S02E02)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Jessica Novak (TV seriál)
1980 United States (TV seriál)
1977 Search and Rescue (TV seriál)

Dokumentární

2005 On Screen! (TV seriál)
1988 Calling the Shots
Strangers in a Strange Land: The Adventures of a Canadian Film Crew in China
Walking After Midnight

Video kompilace

1992 Amazing Stories: Book Four (video kompilace)

Producentská filmografie

TV seriály

1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
Kdo přijde na večeři? (S01E09)
Přepadení (S01E08)
Nestranná zaujatost (S01E07)
další epizody (6)

Host

TV pořady

1987 Grand Knockout Tournament, The (TV pořad)
1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky