foto

Helen Shaver

  • nar. 24.2.1951 (66 let)
    St. Thomas, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2006 Ultra (TV film)
2005 Nebezpečné probuzení (TV film)
2002 Směr východ (TV film)
1999 Konec léta (TV film)

TV seriály

2017 Anne with an E (TV seriál)
I Am No Bird, and No Net Ensnares Me (E02)
13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 2, Side B (S01E04)
Tape 2, Side A (S01E03)
Orphan Black (TV seriál)
Ease for Idle Millionaires (S05E05)
2016 Travelers (TV seriál)
Protocol 5 (S01E07)
Helios 685 (S01E06)
Vikingové (TV seriál)
Promised (S04E05)
Yol (S04E04)
2015 Orphan Black (TV seriál)
Certain Agony of the Battlefield (S03E06)
Vikingové (TV seriál)
Born Again (S03E06)
The Usurper (S03E05)
Lovci zločinců (TV seriál)
Lov (S04E18)
2014 Orphan Black (TV seriál)
Ipsa Scientia Potestas Est (S02E05)
Jak prosté (TV seriál)
Dead Clade Walking (S02E14)
Revoluce (TV seriál)
V Austinu (S02E18)
2013 Revoluce (TV seriál)
Milostný příběh (S02E03)
Stopa (S01E18)
Lovci zločinců (TV seriál)
Mors Praematura (S03E06)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Til Death (S02E08)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Obsazení (S02E15)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Poklad mrtvého muže (S02E10)
Private Practice (TV seriál)
Slip Slidin' Away (S03E06)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Private Practice (TV seriál)
Nothing to Talk About (S02E03)
2007 Cestovatel (TV seriál)
2006 Jericho (TV seriál)
Spiknutí (TV seriál)
2004 4400 (TV seriál)
Nový a zlepšený Carl Morrissey (S01E02)
2003 Mrtví jako já (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (S01E14)
O.C. (TV seriál)
2001 Pro dobrou věc (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
1998 Síť (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Birthday Cake
Po proudu
2008 Dcera nevěsty (TV film)
2007 Zmatená duše
2004 Klec
2003 DC Sniper - 23 dní strachu (TV film)
Risen, The (TV film)
2000 Medvěd a já
Na nepřátelské půdě (TV film)
We All Fall Down
1999 First Gentleman, The (TV film)
Strom splněných přání
1998 Sweetest Gift, The (TV film)
1996 Čarodějky
Egg Salad
Chvění 2: Vrátili se zpět!
Rowing Through
1995 Amnézie (TV film)
Katie - Dítě divočiny
Televizní leč
1994 Detektiv Janek: Dům smrti (TV film)
Detektiv Janek: Utajené vzpomínky (TV film)
Ride with the Wind (TV film)
Zrazené děti (TV film)
1993 Poisoned by Love: The Kern County Murders (TV film)
Popínavé květy (TV film)
Survive the Night (TV film)
Trial & Error (TV film)
1992 Amazing Stories: Book Four (video kompilace)
Osudné vzpomínky (TV film)
Této noci
Zebří hlava
1991 Smile in the Dark, A
1990 Bethune: The Making of a Hero
Columbo: Odpočívejte v pokoji, paní Columbová (TV film)
Dvě esa (TV film)
1989 B.L. Stryker: The Dancer's Touch (TV film)
Mothers, Daughters and Lovers (TV film)
Tree of Hands
1988 No Blame (TV film)
Země dinosaurů
1987 Temné síly
1986 Barva peněz
Lost!
Many Happy Returns (TV film)
Mužský klub
1985 Pouštní srdce
The Park Is Mine (TV film)
War Boy, The
1984 Countdown to Looking Glass (TV film)
Nejlepší obrana
1983 Vražedný víkend
1982 Bratrská výpomoc (TV film)
Harry Tracy, Desperado
Off Your Rocker (TV film)
1981 Gas
1980 Coming Out Alive
1979 Horor v Amityville
1978 Hazardní hra
In Praise of Older Women
Lovey: A Circle of Children, Part II (TV film)
1977 Outrageous!
Starship Invasions
Who Has Seen the Wind
1976 Shoot
Supreme Kid, The

TV seriály

2004 Láska je Láska (TV seriál)
4400 (TV seriál)
Zkouška ohněm (S01E04)
Shromáždění (S01E03)
2001 The Education of Max Bickford (TV seriál)
1998 Terminal City (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Králové písku (S01E01)
1990 WIOU (TV seriál)
1986 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
V zrcadle (S01E19)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
1982 The Edison Twins (TV seriál)
1981 Jessica Novak (TV seriál)
1980 United States (TV seriál)
1977 Search and Rescue (TV seriál)

Dokumentární

2005 On Screen! (TV seriál)
1988 Walking After Midnight

TV pořady

1987 Grand Knockout Tournament, The (TV pořad)
1980 The Alan Thicke Show (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace