foto

Robert Gallo

  • nar. 1.4.1945 (73 let)
    Hoboken, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ascension
2009 Street Boss
The Deported
2005 V jednom kole
2003 Wonderland Masakr
1999 Jeff of the Universe (TV film)
1997 Dumb Luck in Vegas
Justice League of America (TV film)
1996 Big Packages
1995 Do krajnosti
1994 Útočná síla T
1993 Men Don't Tell (TV film)
Pěsti cti
1991 Killer's Edge, The
1990 American Born
Císař Bronxu
Diggin' Up Business
Night of the Wilding
Prohraný život
Sinners
1989 L.A. Heat
Vražedná rasa
1988 Hrůzy jedné noci
1987 Milenka (TV film)
1986 Magnum .357
Salvador
1985 Hell Town (TV film)

TV seriály

2012 Shameless (TV seriál)
Summertime (S02E01)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Co tě nezabije (S03E01)
2007 Everybody Hates Chris (TV seriál)
Everybody Hates Gambling (S02E19)
2005 Slepá justice (TV seriál)
2002 Baby Bob (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
The Court (TV seriál)
2000 Pohotovost (TV seriál)
Podivný let (S07E05)
1999 100 Deeds for Eddie McDowd (TV seriál)
Divorce Court (TV seriál)
Horká stopa L.A. (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
Lovec z podsvětí (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Ned a Stacey (TV seriál)
Skoro dokonalá (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1991 The Man in the Family (TV seriál)
1987 Second Chance (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Boj o diváka (S02E05)
1986 The Last Precinct (TV seriál)
You Again? (TV seriál)
A-Team (TV seriál)
Dishpan Man (S05E01)
1984 Hunter (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Archie Bunker's Place (TV seriál)
Knots Landing (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
1975 Caribe (TV seriál)

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace