foto

Henri Blomberg

  • nar. Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja
Kääntöpiste
2017 Miami
2016 Mimo mapu
2015 Miss Zahra (TV film)
Naše příběhy
2014 Nahoru dolů
2013 Kerron sinulle kaiken
Lví srdce
2011 Likainen pommi
2010 Päivät kuin unta (TV film)
Veijarit
2009 Treenilaji
2008 Monte Rosso
Sauna
2006 Věčný bojovník
2003 Kohtalon kirja (studentský film)
2002 Pelistä pois (studentský film)
1999 Hard Student V: The Untold Story (studentský film)

TV seriály

2009 Juurikasvua (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2007 Kultainen noutaja (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)

Dokumentární

2013 Alaska Highway
2009 Kill Arman (TV seriál)

TV pořady

1996 Jyrki Countdown (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

2009 Kill Arman (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

2011 Tuomas Enbuske - Sivistyksen käsikirja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace