foto

Brandon Crane

  • nar. 26.2.1976 (45 let)
    Oceanside, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 The Witches of the Sands
2019 To Kapitola 2
2000 Coverage
1991 Backfield in Motion (TV film)
1990 To (TV film)
1988 Hiroshima Maiden (TV film)
1980 It's an Adventure, Charlie Brown (TV film)

TV seriály

1991 Krok za krokem (TV seriál)
Sbližování (S01E06)
Báječná léta (TV seriál) - herec, a.z.
Pohled zpátky (S04E23) - a.z.
Konec školy (S04E22)
Vlastní pokoje (S04E18)
další epizody (6)
1990 Get a Life (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Vánoce podle Cutlipa (S04E09)
Malá Debbie (S04E06)
Životní náklady (S04E04)
další epizody (8)
1989 Generations (TV seriál)
Báječná léta (TV seriál)
Outsider (S03E06)
Válčíme s mámou (S03E04)
Konečně prázdniny (S02E17)
další epizody (5)
Plný dům (TV seriál)
Kámoš Joey (S02E15)
1987 Magnum (TV seriál)
Láska, která lže (S08E06)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
Otherworld (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky