foto

Steven Hilliard Stern

  • nar. 1.11.1937
    Timmins, Ontario, Kanada
  • zem. 27.6.2018 (80 let)
    Encino, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Breaking the Surface: The Greg Louganis Story (TV film)
1995 Silence of Adultery, The (TV film)
Černý lišák 1 (TV film)
Černý lišák 2: Cena za mír (TV film)
Černý lišák 3: Lidé dobří a zlí (TV film)
1994 To Save the Children (TV film)
1993 Popínavé květy (TV film)
1992 Windsorské paní (TV film)
1991 Money
1990 Love & Murder
Schůzky se smrtí (TV film)
1989 Final Notice (TV film)
1988 Crossing the Mob (TV film)
Man Against the Mob (TV film)
Víkendová válka (TV film)
1987 Rolling Vengeance
1986 Many Happy Returns (TV film)
Young Again (TV film)
1985 Hostage Flight (TV film)
Murder in Space (TV film)
The Undergrads (TV film)
Vládce Central Parku (TV film)
1984 Obsessive Love (TV film)
Tas! (TV film)
1983 Baby Sister (TV film)
Still the Beaver (TV film)
Uncommon Love, An (TV film)
1982 Forbidden Love (TV film)
Portrait of a Showgirl (TV film)
Příšery (TV film)
The Ambush Murders (TV film)
Víc než další milostný příběh (TV film)
1981 Bezvýznamná smrt (TV film)
Zázrak na ledě (TV film)
Ďábel a Max
1980 Portrait of an Escort (TV film)
1979 Anatomy of a Seduction (TV film)
Běžec
Fast Friends (TV film)
Young Love, First Love (TV film)
1978 Doctors' Private Lives (TV film)
Duch letu 401 (TV film)
Getting Married (TV film)
1977 Escape from Bogen County (TV film)
1974 Harrad Summer
1972 Lo B'Yom V'Lo B'Layla
1971 B.S. I Love You

TV seriály

1999 Dream Team, The (TV seriál)
1998 Vrána (TV seriál)
1977 Dog and Cat (TV seriál)
Logan's Run (TV seriál)
1976 Quincy M.E. (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Dokumentární

2002 :03 From Gold (TV film)
1998 City Dump: The Story of the 1951 CCNY Basketball Scandal (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Beat, The

TV seriály

1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Sanctuary (S04E19)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace