foto

Julia Sweeney

  • nar. 10.10.1959 (57 let)
    Spokane, Washington, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Party Central
2013 Univerzita pro příšerky
2005 Nechoď klepat na dveře
2002 Baby Blues Christmas Special, A (TV film)
Zloději času
2001 Beethoven 4
2000 Ať to stojí, co to stojí
Beethoven 3
My Funny Valentine (TV film)
1999 Myšák Stuart Little
1998 God Said, 'Ha!'
Špinavý kšefty
1997 Bláznivá dovolená v Las Vegas
Courting Courtney
Vetřelec 007
1995 Barefoot Executive, The (TV film)
Stuart Saves His Family
1994 It's Pat
Pulp Fiction: Historky z podsvětí
1993 Šišouni v New Yorku
1992 Miláčku, zvětšil jsem naše dítě
1990 Gremlins 2

TV seriály

2009 Goode Family, The (TV seriál)
2007 Zas mezi námi zvířaty (TV seriál)
2006 Joey (TV seriál)
Joey drží palce (S02E21)
2005 Rodinná válka (TV seriál)
2002 Teamo Supremo (TV seriál)
2001 Ain't It Cool News (TV seriál)
Maybe It's Me (TV seriál)
2000 Baby Blues (TV seriál)
Celebrity Dish (TV seriál)
Sammy (TV seriál)
1999 Griffinovi (TV seriál)
1997 George & Leo (TV seriál)

Dokumentární

2011 Nature of Existence Companion Series, The
2010 Nature of Existence, The
2007 Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation (TV film)
TED: Budoucnost, jakou si vytvoříme (TV film)
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2005 Saturday Night Live: The Best of David Spade (TV pořad) - a.z.
2004 Saturday Night Live: The Best of Christopher Walken (TV pořad) - a.z.
1992 The 44th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1990 On the Television (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 God Said, 'Ha!'
1994 It's Pat

Dokumentární

2008 Letting Go of God

Režijní filmografie

Filmy

1998 God Said, 'Ha!'

Dokumentární

2008 Letting Go of God

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace