foto

Julia Sweeney

  • nar. 10.10.1959 (60 let)
    Spokane, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Party Central
2013 Univerzita pro příšerky
2005 Nechoď klepat na dveře
2002 Baby Blues Christmas Special, A (TV film)
Zloději času
2001 Beethoven 4
2000 Ať to stojí, co to stojí
Beethoven 3
My Funny Valentine (TV film)
1999 Myšák Stuart Little
1998 God Said, 'Ha!'
Špinavý kšefty
1997 Bláznivá dovolená v Las Vegas
Courting Courtney
Vetřelec 007
1995 Barefoot Executive, The (TV film)
Stuart Saves His Family
1994 It's Pat
Pulp Fiction: Historky z podsvětí
1993 Šišouni v New Yorku
1992 Miláčku, zvětšil jsem naše dítě
1990 Gremlins 2

TV seriály

2020 Work In Progress (TV seriál)
3, 2, 1 (S01E08)
14 (pt. 2), 12, 11, 10 (S01E07)
66, 65, 64, 62 (S01E05)
2019 Shrill (TV seriál)
Troll (S01E06)
Article (S01E05)
Pool (S01E04)
další epizody (6)
Work In Progress (TV seriál)
161, 153, 137, 122, 106, 104, 102 (We're Still Counting Almonds.) (S01E04)
162 (S01E03)
180 Almonds (S01E01)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Casecation (S06E12)
2010 Griffinovi (TV seriál)
Partial Terms of Endearment (S08E21)
2009 The Goode Family (TV seriál)
2007 Zas mezi námi zvířaty (TV seriál)
2006 Joey (TV seriál)
Joey drží palce (S02E21)
2005 Rodinná válka (TV seriál)
2004 Sex ve městě (TV seriál)
Hlava 38 (S06E15)
Frasier (TV seriál)
Pojišťovák tě vždy žaluje dvakrát (S11E13)
2003 Frasier (TV seriál)
Nezávazná známost (S11E05)
2002 Teamo Supremo (TV seriál)
2001 Ain't It Cool News (TV seriál)
Maybe It's Me (TV seriál)
2000 Baby Blues (TV seriál)
Celebrity Dish (TV seriál)
Sammy (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Pivní talent (S02E20)
1997 George & Leo (TV seriál)
1994 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Dezorientace (S02E21)

Dokumentární

2015 A Better Life: An Exploration of Joy & Meaning in a World Without God
2011 Nature of Existence Companion Series, The
2010 Nature of Existence, The
2007 Saturday Night Live in the '90s: Pop Culture Nation (TV film)
TED: Budoucnost, jakou si vytvoříme (TV film)
1999 Saturday Night Live 25 (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1998 God Said, 'Ha!'
1994 It's Pat

Dokumentární

2008 Letting Go of God

Režijní filmografie

Filmy

1998 God Said, 'Ha!'

Dokumentární

2008 Letting Go of God

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky