foto

Yeon-hong Ahn

  • nar. 19.7.1976 (44 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Motmallineun kyeolhon

TV seriály

2016 Nae maeumeui kkotbi (TV seriál)
2012 Dolongnyong dosawa geulimja jojagdan (TV seriál)
Sanneomeo namchoneneun sijeun2 (TV seriál)
2011 Jjakpae (TV seriál)
2007 Meri daegoo kongbangjeon (TV seriál)
Nalaoreuda (TV seriál)
2006 Eoneu meotjin nal (TV seriál)
Noona (TV seriál)
2005 Dalkomhan seupai (TV seriál)
2003 Jjilrekkot (TV seriál)
2002 Gahwamansaseong (TV seriál)
렛츠 고! (TV seriál)
2001 Ne jamae iyagi (TV seriál)
Ttakjohah (TV seriál)
1999 Cheongchunui deot (TV seriál)
1998 Sunsu (TV seriál)
1987 Toji (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky