foto

John Terlesky

  • nar. 30.5.1961 (59 let)
    Cincinnati, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Běsnící peklo (TV film)
2007 Dům na prodej (TV film)
Ohnivý had (TV film)
2006 To není můj život (TV film)
2005 Kerberos (TV film)
2002 Psáno krví
V podezření
2001 Strážce
2000 Smrtící hrozba
1999 Krutý trest (TV film)
Soudný den
1998 Návrat elitního agenta

TV seriály

2020 Vražedná práva (TV seriál)
Annalise Keating Is Dead (S06E14)
2019 Bluff City Law (TV seriál)
Perfect Day (E10)
25 Years To Life (E03)
Grand Hotel (TV seriál)
Suite Little Lies (E10)
Zelenáč (TV seriál)
Standoff (S01E09)
S.W.A.T. (TV seriál)
Neviditelní (S02E19)
Vražedná práva (TV seriál)
He Betrayed Us Both (S05E09)
Černá listina (TV seriál)
Cornelius Ruck (č. 155) (S07E12)
Alter Ego (č. 131) (S06E05)
2018 Take Two (TV seriál)
Ex's and Oh's (E04)
Take Two (E01)
The Brave (TV seriál)
Close to Home: Part 2 (E13)
2017 The Brave (TV seriál)
Enhanced Protection (E05)
Zmizelí (TV seriál)
Pilot (E01)
Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Operace Davenport (E04)
Leland Bray (E01)
2016 The Catch (TV seriál)
The Trial (S01E03)
Timeless (TV seriál)
The Alamo (S01E05)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Inside Man (S03E12)
Černá listina (TV seriál)
Miles McGrath (č. 65) (S04E03)
Pan Solomon (č. 32): Závěr (S03E18)
Ředitel č.24 Dokončení (S03E10)
Castle na zabití (TV seriál)
Peklo na střeše (S08E21)
Spolek největších detektivů (S08E14)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
It's Called the Octopus (S02E03)
Skandál (TV seriál)
Rasputin (S05E08)
Pomsta (TV seriál)
Two Graves (S04E23)
Castle na zabití (TV seriál)
Svůdce (S08E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Witness (S11E02)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Yes Men (S01E15)
Pomsta (TV seriál)
Atonement (S04E10)
Damage (S04E06)
Renaissance (S04E01)
další epizody (4)
Castle na zabití (TV seriál)
V dobrém i zlém (S06E23)
Zlatá sedmdesátá (S06E20)
2013 666 Park Avenue (TV seriál)
The Comfort of Death (E10)
Pomsta (TV seriál)
Engagement (S02E20)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Ta věc s tátou (S03E13)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Léčba zločinnosti (S04E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Hodný, zlý a nemluvně (S06E10)
Největší fanynka (S06E04)
Valkyrie (S06E01)
další epizody (5)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Return (S09E08)
Pay It Forward (S08E19)
2012 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Loupežné přepadení (S02E16)
Castle na zabití (TV seriál)
Podezření (S05E05)
Tajemství neprozradím (S05E03)
Lovci hlav (S04E21)
Super drbna (TV seriál)
Druhá Rhodesová (S05E16)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Good Earth (S08E05)
I Love You, Tommy Brown (S07E17)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Pomocná ruka (S01E03)
Castle na zabití (TV seriál)
V poutech (S04E10)
Pěst kapitalismu (S04E05)
Milovat a zemřít v L. A. (S03E22)
další epizody (4)
Army Wives (TV seriál)
Firefight (S05E12)
On Behalf of a Grateful Nation (S05E04)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Anatomie jedné vraždy (S03E05)
On mrtvý, ona mrtvá (S03E02)
Jedna vražda nestačí (S02E23)
další epizody (5)
Army Wives (TV seriál)
Army Strong (S04E13)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Pátá kulka (S02E11)
Příběh Elišky z Čech (S02E05)
Ztracené děvčátko (S01E09)
další epizody (4)
Městečko Eastwick (TV seriál)
Paint and Pleasure (E08)
V těle boubelky (TV seriál)
Army Wives (TV seriál)
Fire in the Hole (S03E17)
2008 Army Wives (TV seriál)
Transitions (S02E16)
Chirurgové (TV seriál)
Vlož na mne ruce své (S04E11)
2007 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Třetí rande (S04E07)
Panenky (S03E20)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Psáno krví
1998 Muž z bouře
1996 Andělský hlas (TV film)
Vampirella
1995 Drsná pomsta
1993 Little Miss Millions
1992 Battling for Baby (TV film)
1990 Cvoci
Love Boat: A Valentine Voyage, The (TV film)
1989 Nashville Beat (TV film)
Prokletá řeka
Znásilnění (TV film)
1988 Longarm (TV film)
Schůzka se smrtí
1987 Allnighter, The
Deathstalker II – Duel Titánů
Holky z parkoviště
1986 Obchoďák smrti
The Naked Cage
1985 Jsem už dospělý (TV film)
Tajná ctitelka

TV seriály

2005 Kriminálka Miami (TV seriál)
Není co ztratit (S03E16)
1996 The Last Frontier (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda mezi přáteli (S12E16)
1993 Sirény (TV seriál)
1988 Paradise (TV seriál)
1984 Legmen (TV seriál)

Dokumentární

2016 Back to the Mall

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Kerberos (TV film)
2001 Strážce
1999 Krutý trest (TV film)
1998 Návrat elitního agenta

Producentská filmografie

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2016 Back to the Mall