foto

John Terlesky

  • nar. 30.5.1961 (57 let)
    Cincinnati, Ohio, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Běsnící peklo (TV film)
2007 Dům na prodej (TV film)
Ohnivý had (TV film)
2006 To není můj život (TV film)
2005 Kerberos (TV film)
2002 Psáno krví
V podezření
2001 Strážce
2000 Smrtící hrozba
1999 Krutý trest (TV film)
Soudný den
1998 Návrat elitního agenta

TV seriály

2018 Take Two (TV seriál)
Ex's and Oh's (E04)
Take Two (E01)
The Brave (TV seriál)
Close to Home: Part 2 (E13)
2017 The Brave (TV seriál)
Enhanced Protection (E05)
Zmizelí (TV seriál)
Pilot (E01)
Černá listina: Vykoupení (TV seriál)
Operace Davenport (E04)
Leland Bray (E01)
2016 The Catch (TV seriál)
The Trial (S01E03)
Timeless (TV seriál)
The Alamo (S01E05)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Inside Man (S03E12)
Černá listina (TV seriál)
Miles McGrath (No. 65) (S04E03)
Mr. Solomon (No. 32): Conclusion (S03E18)
Ředitel č.24 Dokončení (S03E10)
Castle na zabití (TV seriál)
Peklo na střeše (S08E21)
Spolek největších detektivů (S08E14)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
It's Called the Octopus (S02E03)
Pomsta (TV seriál)
Two Graves (S04E23)
Castle na zabití (TV seriál)
Svůdce (S08E07)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Witness (S11E02)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Yes Men (S01E15)
Pomsta (TV seriál)
Atonement (S04E10)
Damage (S04E06)
Renaissance (S04E01)
další epizody (4)
Castle na zabití (TV seriál)
V dobrém i zlém (S06E23)
Zlatá sedmdesátá (S06E20)
2013 Pomsta (TV seriál)
Engagement (S02E20)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Léčba zločinnosti (S04E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Hodný, zlý a nemluvně (S06E10)
Největší fanynka (S06E04)
Valkyrie (S06E01)
další epizody (5)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Return (S09E08)
Pay It Forward (S08E19)
2012 Castle na zabití (TV seriál)
Podezření (S05E05)
Tajemství neprozradím (S05E03)
Lovci hlav (S04E21)
Super drbna (TV seriál)
Druhá Rhodesová (S05E16)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Good Earth (S08E05)
I Love You, Tommy Brown (S07E17)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
V poutech (S04E10)
Pěst kapitalismu (S04E05)
Milovat a zemřít v L. A. (S03E22)
další epizody (4)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Anatomie jedné vraždy (S03E05)
On mrtvý, ona mrtvá (S03E02)
Jedna vražda nestačí (S02E23)
další epizody (5)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Pátá kulka (S02E11)
Příběh Elišky z Čech (S02E05)
Ztracené děvčátko (S01E09)
další epizody (4)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Vlož na mne ruce své (S04E11)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Kerberos (TV film)
2001 Strážce
1999 Krutý trest (TV film)
1998 Návrat elitního agenta

Producentská filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace