foto

Dominic Guard

  • nar. 18.6.1956 (61 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Homme qui a perdu son ombre, L'
1986 Dangerous Kind of Love, A (TV film)
1984 Zámožná žena (TV film)
1982 Alicja
Cousin Phillis (TV film)
Gándhí
1981 Nevhodná práce pro ženu
1980 Lesní duch
1979 One Fine Day (TV film)
1978 Pán prstenů
Zproštění viny
1975 Hrabě Monte Cristo (TV film)
Piknik na Hanging Rock
1973 Bequest to the Nation, A
1972 The Hands of Cormac Joyce (TV film)
1970 Posel

TV seriály

2000 Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt lorda Edgwara (S07E02)
1996 Annie's Bar (TV seriál)
Pond Life (TV seriál)
1994 Wycliffe (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Big Deal (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1981 Maybury (TV seriál)
My Father's House (TV seriál)
1979 Shoestring (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
1975 How Green Was My Valley (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1969 Dombey and Son (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace