foto

Jay Pickett

  • nar. 10.2.1961 (58 let)
    Spokane, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Work Wife (TV film)
2017 A Woman Deceived (TV film)
Inspired to Kill (TV film)
2015 16 and Missing
Kidnapped: The Hannah Anderson Story
2014 A Matter of Faith
2012 Nebezpečný podnájemník
Soda Springs
2011 Obviněná (TV film)
2010 Abandoned
2009 Henry Lee Lucas: Sériový vrah a lhář
2008 Bostonský škrtič
Bundy: Dítě Ameriky
2004 V zajetí (TV film)
1995 Perry Mason: Případ žárlivého vtipálka (TV film)
Rumplcimprcampr
1991 Zkázonosná Eva
1989 Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North (TV film)
Rush Week

TV seriály

2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Při výkonu služby (S06E13)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Kruh se uzavírá (S05E24)
2008 Mentalista (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Co je doma, to se počítá (S03E04)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
1997 Port Charles (TV seriál)
1994 Horká linka (TV seriál)
1989 Dragnet (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Rags to Riches (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Soda Springs

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace