foto

Jay Pickett

  • nar. 10.2.1961 (60 let)
    Spokane, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Soldier's Heart
2019 Temné líbánky (TV film)
2018 The Work Wife (TV film)
2017 A Woman Deceived (TV film)
Autorka smrti (TV film)
2015 16 and Missing (TV film)
Kidnapped: The Hannah Anderson Story
2014 A Matter of Faith
2012 Nebezpečný podnájemník
Soda Springs
2011 Obviněná (TV film)
2010 Abandoned
2009 Henry Lee Lucas: Sériový vrah a lhář
2008 Bostonský škrtič
Bundy: Dítě Ameriky
2004 V zajetí (TV film)
1995 Perry Mason: Případ žárlivého vtipálka (TV film)
Rumplcimprcampr
1991 Zkázonosná Eva
1989 Guts and Glory: The Rise and Fall of Oliver North (TV film)
Rush Week

TV seriály

2017 Vražedné Miami (TV seriál)
Asphyxiation & Aces (S02E12)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Při výkonu služby (S06E13)
2009 Zoufalé manželky (TV seriál)
Kruh se uzavírá (S05E24)
2008 Mentalista (TV seriál)
Dexter (TV seriál)
Co je doma, to se počítá (S03E04)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Would You Want Me to Tell You? (S01E05)
1997 Port Charles (TV seriál)
1994 Horká linka (TV seriál)
1990 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Tak to celé odvoláme (S04E11)
1989 Dragnet (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Soda Springs

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky