foto

Susanna Thompson

  • nar. 27.1.1958 (59 let)
    San Diego, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Susanna Thompson se narodila 27. ledna roku 1958 v San Diegu (Kalifornie). Je to americká filmová a seriálová herečka. Mohli jsme ji vidět například v seriálu Kings, kde ztvárnila roli královny Rose Benjamin, nebo také seriálu Arrow, kde si zahrála roli matky hlavního hrdiny Olivera Queena.

Manžel Susanny pracuje jako profesor na San Diego State University, což je zároveň škola, kde Susanna dostala bakalářský titul v oboru drama.

Petr "KergeSinko" Rada

Herecká filmografie

Filmy

2005 Ostrov samoty
2002 Na křídlech vážky
2000 V pravé poledne (TV film)
1999 Náhodné setkání
1998 Jezero (TV film)
1997 Smrt v odlesku slávy (TV film)
1996 America's Dream (TV film)
Bermudský trojúhelník (TV film)
Duch minulosti
1994 Dodržený slib: Příběh Oksany Baiulové (TV film)
In the Line of Duty: The Price of Vengeance (TV film)
Když muž miluje ženu
Lebkouni III: Temná budoucnost (TV film)
MacShayne: Kdo se směje naposled (TV film)
Malí obři
1993 Archa neviňátek
In the Line of Duty: Ambush in Waco (TV film)
1992 Calendar Girl, Cop, Killer? The Bambi Bembenek Story (TV film)
Woman Scorned: The Betty Broderick Story, A (TV film)

TV seriály

2017 Timeless (TV seriál)
The Red Scare (S01E16)
The Lost Generation (S01E14)
2016 Timeless (TV seriál)
The Alamo (S01E05)
The Assassination of Abraham Lincoln (S01E02)
Arrow (TV seriál) - herec, a.z.
Invasion! (S05E08)
Genesis (S04E20) - a.z.
2014 Arrow (TV seriál) - a.z.
Nemyslitelné (S02E23) - a.z.
Šelmy (S02E17) - a.z.
Největší slabina (S02E11) - a.z.
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Následek zaváhání (S07E12)
2013 Arrow (TV seriál) - a.z.
Zkouška ohněm (S02E04) - a.z.
Identita (S02E02) - a.z.
Nevyřízené účty (S01E19) - a.z.
2010 Odložené případy (TV seriál)
Volná láska (S07E20)
Kulka (S07E19)
Poslední autokino (S07E18)
2009 Kings (TV seriál)
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
2004 Lékařské záhady (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Still Life (TV seriál)
2000 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Unimatice nula, část druhá (S07E01)
Unimatice nula, část první (S06E26)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Temná hranice (S05E15)
1995 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Břímě času (S04E05)
1993 Akta X (TV seriál)
Vesmír (S01E09)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Stav mysli (S06E21)
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Další fáze (S05E24)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace