foto

Ane Dahl Torp

  • nar. 1.8.1975 (44 let)
    Bærum, Akershus, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Interiør
Zemětřesení
2017 Muž
2015 Vlna
2014 1001 gramů
2013 V hlubinách
2012 Gnade
Som du ser meg
2011 Bambieffekten
Detektiv Varg Veum: V noci jsou všichni vlci šedí
Král curlingu
Lidé na slunci
Pax
2009 Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighet
Mrtvý sníh
Rafiki
2008 Lønsj
2007 Elias og kongeskipet
Pirátské rádio
2006 Inga tårar
Jednotka URO
Středoškolský profesor Pedersen
2005 De vanskeligste ordene i verden
2004 Ikke naken
Pappa
2003 Kvinnen i mitt liv
Maminčin Elling
2002 Anolit

TV seriály

2019 Domácí hřiště (TV seriál)
Never Walk Alone (S02E08)
Jævla Ålesund (S02E07)
Reservelaget (S02E06)
další epizody (8)
2018 Domácí hřiště (TV seriál)
The Great Escape (S01E10)
Over streken (S01E09)
Straffeskyttarane (S01E08)
další epizody (10)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
V nemoci i ve zdraví (S06E04)
Ve jménu pravdy (S06E02)
Ve stínu moci (S06E01)
2017 Okupace (TV seriál)
Únor - 2. část (S02E08)
Únor - 1. část (S02E07)
Leden (S02E06)
další epizody (7)
2015 Okupace (TV seriál)
Prosinec - 2. část (S01E10)
Prosinec - 1. část (S01E09)
Listopad (S01E08)
další epizody (10)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2014 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2013 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S03E03)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2010 Dag (TV seriál)
2007 Kodenavn Hunter (TV seriál)
2004 Svarte penger, hvite løgner (TV seriál)
2000 Fire høytider (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Store studio (TV pořad)