foto

Brooke Johnson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Naše dcera
V dostihovém sedle
2006 Bažina
2001 Navždy svoji (TV film)
Neříkej nic
Právo na život (TV film)
1999 Dotyk naděje (TV film)
Nepokojní duchové (TV film)
The Promise (TV film)
1998 Má země (TV film)
Sémě pochybnosti
1997 Balls Up (TV film)
Shift
Sladké zítřky
1996 Dangerous Offender: The Marlene Moore Story (TV film)
For Those Who Hunt the Wounded Down (TV film)
1994 The Circle Game
1991 Conspiracy of Silence (TV film)

TV seriály

2003 Hope & Faith (TV seriál)
2002 Puppets Who Kill (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
1999 Code Name: Eternity (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Smrt při západu slunce/Srážka (S01E21)
1994 Směr jih (TV seriál)
TekWar (TV seriál)
1993 Matrix (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 Z jiného světa (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)

Dokumentární

1992 Savage Christmas: The Fall of Hong Kong, A (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace