foto

Gregory Doran

  • nar. 1958
    Preston, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Royal Shakespeare Company: Richard II (divadelní záznam)
2012 Julius Caesar (TV film)
2009 Hamlet (TV film)
2001 Macbeth (TV film)

Dokumentární

2005 Hledání legend a hrdinů (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1986 All at Number 20 (TV seriál)
1984 Leaving (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace