foto

Gregory Doran

  • nar. 1958
    Preston, Lancashire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Julius Caesar (TV film)
2009 Hamlet (TV film)
2001 Macbeth (TV film)

Dokumentární

2005 Hledání legend a hrdinů (TV seriál)

Divadelní záznam

2013 Royal Shakespeare Company: Richard II (divadelní záznam)

Herecká filmografie

TV seriály

1986 All at Number 20 (TV seriál)
1984 Leaving (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky