foto

Sara Hess

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Orange Is the New Black (TV seriál)
Turn Table Turn (S04E09)
Power Suit (S04E02)
2015 Orange Is the New Black (TV seriál)
Don't Make Me Come Back There (S03E12)
Ching Chong Chang (S03E06)
2014 Orange Is the New Black (TV seriál)
It Was the Change (S02E12)
Comic Sans (S02E07)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Fool Me Once (S01E12)
Blood Donut (S01E07)
2012 Dr. House (TV seriál)
Potřebujeme vajíčka (S08E17)
Pán domu (S08E13)
2011 Dr. House (TV seriál)
Diagnóza: altruista (S08E03)
Naleziště (S07E18)
Střepiny (S07E15)
další epizody (4)
2010 Dr. House (TV seriál)
Otevřít a zavřít (S06E18)
Tah na branku (S06E12)
Hluboko skryté tajemství (S06E10)
2009 Dr. House (TV seriál)
Impozantní selhání (S06E02)
V zájmu vyššího dobra (S05E14)
2008 Dr. House (TV seriál)
Šťastná třináctka (S05E05)
Splněný sen (S04E14)
2007 Dr. House (TV seriál)
Kdo ví, nepoví (S04E08)
Pozor na věk (S03E19)
2006 Dr. House (TV seriál)
Hledá se Jidáš (S03E09)
Spící psi lžou (S02E18)
Kolotoč (S02E06)
2005 Deadwood (TV seriál)
Krok vpřed, ale žádný zázrak (S02E10)

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Dr. House (TV seriál)
Pomozte (S06E21)
Balast (S06E20)
Volba (S06E19)
další epizody (11)
2009 Dr. House (TV seriál)
Wilson (S06E09)
Blažená nevědomost (S06E08)
Týmová práce (S06E07)
další epizody (8)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace