foto

Jamie Brewer

  • nar. 5.2.1985 (35 let)
    California, USA

Biografie

Jamie Brewer je americká herečka s downovým syndromem. Věnuje se hlavně divadelnímu vystupování. Proslavila se díky účinkování v seriálu AMERICAN HORROR STORY, konkrétně v první a třetí sérii.

Je aktivním členem komunity lidí s Downovým syndromem. Jamie je nejmladší osobou, která kdy byla zvolena za prezidenta the ARC of Fort Bend Chapter. Podařilo se jí v Texasu zrušit označení "retardovaný", které bylo posléze nahrazeno termínem "duševní vývojová vada".

Momentálně natáčí nový film MY NEXT BREATH.

Mrs.Blue

Herecká filmografie

Filmy

2022 Snow Moon: Secret World
2019 The Wagon
Turnover
2017 Kill Off
2015 My Next Breath

TV seriály

2018 American Horror Story (TV seriál)
Apocalypse Then (S08E10)
Traitor (S08E07)
2017 Love You More (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Valerie Solanas Died for Your Sins: Scumbag (S07E07)
2015 American Horror Story (TV seriál)
Parádní kousek (S04E12)
Kouzla lidské mysli (S04E11)
Záměna (TV seriál)
Between Hope and Fear (S04E13)
2014 Raymond & Lane (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Kouzelné radosti Stevie Nicksové (S03E10)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Hlava (S03E09)
Oběť Nejvyšší (S03E08)
Příchod sekerníka (S03E06)
další epizody (8)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Heat (S05E02)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Po zrození (S01E12)
Hříchy minulosti (S01E10)
Halloween 2/2 (S01E05)
další epizody (6)

Dokumentární

2017 Diffability Hollywood

Host

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce