foto

Chick Vennera

  • nar. 27.3.1947 (73 let)
    Herkimer, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Skleněná past
2002 Trosečníci vesmíru
2001 Operace Boeing 747
2000 May Day
1999 Animaniacs: Wakko's Wish
Kometa
Na útěku
Poslední plavba
Protiúder
Rudé komando
Věštec
1998 Uprchlíci
1997 Čas před explozí
1996 Night Eyes 4 (TV film)
Sám v lese
1995 Kissing Miranda (TV film)
Záhady těla
1994 Body Chemistry III: Point of Seduction
1993 Dvojité ohrožení
1992 Chavez Ravine
1991 McBain
Otec bez závazků (TV film)
Skrytá můra
1990 Noční oči
1989 Mother's Courage: The Mary Thomas Story, A (TV film)
1988 Poslední pomazání
Válka o fazolové pole
1986 Free Ride
Unesená
1985 Bunny's Tale, A (TV film)
1981 Vysoké riziko
1979 Amíci
1978 Thank God It's Friday
Vega$ (TV film)
1977 Billy: Portrait of a Street Kid (TV film)

TV seriály

2000 Static Shock (TV seriál)
Takový je život (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
E-mail / Dárce krve / Náhrobní kámen / Spravuj včas / Voják (S03E04)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
Horká stopa L.A. (TV seriál)
1998 Air America (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Lid versus MacKenzieová (S04E09)
Pan Rabb jede do Washingtonu (S04E08)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Star Warners (S04E07)
1996 Skutečná dobrodružství Jonnyho Questa (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Horké a studené (S04E13)
1993 Animáci (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1992 Batman (TV seriál)
Off Balance (S01E44)
Myši z Bílého domu (TV seriál)
1989 The Golden Girls (TV seriál)
All That Jazz (S05E10)
Rose Fights Back (S05E04)
Fiddler on the Ropes (S04E18)
1985 Hail to the Chief (TV seriál)
1976 Once an Eagle (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1999 Tatínkův andílek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky