foto

Jale Arıkan

  • nar. 22.8.1965 (53 let)
    Istanbul, Turecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Phantomschmerz
2017 Kámen
2016 Boşa Giden Her Şey
Kaçış
Nebile Hanım'ın Solucandeliği
2013 Táta na zkoušku (TV film)
2012 Tatort - Es ist böse (TV film)
Zenne
Částice
2009 Místo činu: Nastane smutek a bolest (TV film)
2008 1. Mai - Helden bei der Arbeit
Augenzeugin (TV film)
Evet, beru si tě!
2007 Porno!Melo!Drama!
2006 Der Beste Lehrer der Welt (TV film)
Zucker im Blut
2005 Masz na imię Justine
2004 Hinter der Tür
Soundless
2000 Schimanski musí trpět (TV film)
1998 Avci
Ein Engel schlägt zurück (TV film)
1996 Biblické příběhy: Samson a Dalila (TV film)
Landgang für Ringo (TV film)
1995 Grenzgänger
Nachtbus
Pack mich
Tot auf Halde (TV film)
Ärzte - Die indische Ärztin: Die Hochzeit (TV film)
1994 Ärzte - Die indische Ärztin: Die Heimkehr (TV film)
1993 Maus und Katz (TV film)
Tersine dünya
1992 Business with Friends (TV film)
Misunderstanding of the Moon
Schattenboxer
1991 Nue
1990 Liebe in Istanbul, Eine
1989 Der Geschichtenerzähler
1988 Vatanyolu

TV seriály

2017 Fi (TV seriál)
2015 Eve Dönüş (TV seriál)
2014 Her Sevda Bir Veda (TV seriál)
Kiraz Mevsimi (TV seriál)
2012 Veda (TV seriál)
2010 Kriminalista (TV seriál)
Vina a trest (S05E03)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Odvážní andělé (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Kedi (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
Schimanski (TV seriál)
1996 Wolkenstein (TV seriál)
1995 Partner, Die (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Nacht der Frauen (TV seriál)
Otec Schwarz zasahuje (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1989 Rivalen der Rennbahn (TV seriál)
1987 Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace