foto

Laura Stepp

  • nar. 13.9.1966 (53 let)
    Savannah, Georgia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Under the Influence
1999 In the Name of Justice
1997 Spawn
1994 Automatic

TV seriály

2009 The Cult (TV seriál)
2008 New Amsterdam (TV seriál)
Love Hurts (E08)
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
2005 Jake in Progress (TV seriál)
Stella (TV seriál)
2004 Třetí hlídka (TV seriál)
Broken (S06E08)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Spolurodič (S02E22)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nezlomný charakter (S03E01)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Popular (S03E16)
2001 Sex ve městě (TV seriál)
Miláčku, nešišlej (S04E06)
1999 Star Trek: Voyager (TV seriál) - herec, a.z.
Spiknutí na Voyageru (S06E09) - a.z.
Temná hranice (S05E15)
1998 Air America (TV seriál)
The Closer (TV seriál)
1997 Přátelé (TV seriál)
Jak si Joey přivedl novou slečnu (S04E05)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Baywatch Nights (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky