foto

Rob Steinberg

  • nar. 26.4.1959 (60 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Adolescence
Galveston
2016 Assassin's Fury
Director's Cut
LBJ
2015 Na vlastní pěst
2013 Nadějná Grace
2005 In a Dark Place
2001 Resolution

TV seriály

2015 Zoo (TV seriál)
Divoká zvěř (S01E12)
2013 Treme (TV seriál)
Západ slunce nad Louisianou (S04E04)
2012 Treme (TV seriál)
Rozjeďte to se mnou (S03E01)
Army Wives (TV seriál)
Non-Combatants (S06E09)
Casualties (S06E08)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Démon, který přišel z chladu (S03E19)

Dokumentární

2015 Scorpions - Forever and a Day

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace