foto

VyVy Nguyen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Starbucks Lovers
2016 Manic (TV film)
2013 Zero Sight: Bad Call

TV seriály

2018 Malý Sheldon (TV seriál)
Finanční tajemství a rybí omáčka (S02E04)
Démoni, nedělní škola a prvočísla (S01E11)
2017 Chicago P.D. (TV seriál)
Home (S05E05)
2016 The Mindy Project (TV seriál)
Leland Breakfast Is the Miracle Worker (S05E05)
Nová holka (TV seriál)
300 Feet (S05E14)
2015 Happyish (TV seriál)
Starring David Ogilvy, Anton Chekhov and Gluten Enteropathy (E07)
2014 Chirurgové (TV seriál)
Bez a konce a začátku (S11E06)
2012 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Drak a víla (S03E18)
2010 Famílie (TV seriál)
2008 Nevěděla jsem, že čekám dítě (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Starbucks Lovers

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace