foto

Richard Wenk

  • nar. 1956
    Plainfield, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2014 Equalizer

Herecká filmografie

Filmy

2006 16 bloků
1999 Cesta ke štěstí

Dokumentární

2018 The Equalizer 2 Special (TV film)
2010 More Tales from the Script

Režijní filmografie

Filmy

2002 Nebezpečná přání
1999 Cesta ke štěstí
1994 Attack of the 5 Ft.2 Women (TV film)
1986 Vamp

TV seriály

1994 Sladké údolí (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace