foto

Isabel de Castro

  • nar. 1.8.1931
    Lisabon, Portugalsko
  • zem. 23.11.2005 (74 let)
    Borba, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Casa Esquecida, A
2003 Nós
Sem Ela
2002 Aparelho Voador a Baixa Altitude
Desvio 45
O Fato Completo Ou À Procura De Alberto
2001 Henrique
2000 Dupla Viagem, A
Miluji tě, Terezo (TV film)
1999 ...Quando Troveja
Equipaje abierto, El
Glória
La sombra de Caín
O Anjo da Guarda
Vida Breve em Três Fotografias (TV film)
1998 Amparo de Mãe (TV film)
Senhor Jerónimo
Testemunha, A
Tráfico
Uma Voz na Noite
1997 Cesta na počátek světa
1996 Coelho, Coelho (TV film)
Desvio
Ilhéu da Contenda
Leyenda de Balthasar el Castrado, La
1995 Miradouro da Lua, O
1994 Dům z lávy
Fado majeur et mineur
Rodinné záležitosti
Três Palmeiras
1993 Abrahámovo údolí
Aqui na Terra
Schaduwrijk, Het
Silný čaj s citronem
Sombras en una batalla
1992 Vertigem
Xavier
1991 Swing troubadour
1990 Lição de Inglês, A
1989 A Sétima Letra
Esta Noite Sonhei com Brueghel (TV film)
Krev
1988 Mensagem
Tempos Difíceis
Três Menos Eu
Uma Pedra no Bolso
1987 O Desejado
Victor ou As Crianças no Poder (TV film)
1986 Um Adeus Português
1984 Mátria (TV film)
1983 A Barca do Inferno
Jogo de Mão
Sem Sombra de Pecado
1982 Conversa Acabada
1981 Francisca
Tiaga (TV film)
1980 Passagem ou a Meio Caminho
1979 E Não se Pode Exterminá-lo? (TV film)
Música Para Si
1978 O Rei das Berlengas
1975 Brandos Costumes
Lerpar
1974 Fuenteovejuna (TV film)
1970 O Destino Marca a Hora
1969 Trilogia das Barcas (TV film)
1966 Neděle odpoledne
1964 Fado Corrido
1963 Noite de Reis (TV film)
1962 Martes y trece
1961 Pupilas do Senhor Reitor, As
1960 Cão do Jardineiro, O
Tanto Barulho por Nada (TV film)
1959 Chave do Mistério, A (TV film)
Grande Teatro do Mundo, O (TV film)
Proibição, A (TV film)
1956 O Dinheiro dos Pobres
1955 Cerco, El
Golfo que vio una estrella, El
1954 Presidio, El
1953 Bronce y luna
Hay un camino a la derecha
Hija del mar, La
Montaña sin ley, La
1952 Almas en peligro
Danza del corazón, La
Dulce nombre
Mercado prohibido
Persecución en Madrid
Sistema Pelegrín, El
1951 Bajo el cielo de Asturias
1950 Brigada criminal
1949 Heróis do Mar
¡Fuego!
1948 Amanhã Como Hoje
1947 Barrio
1946 Ladrão, Precisa-se!...

TV seriály

2001 Anjo Selvagem (TV seriál)
2000 A Raia dos Medos (TV seriál)
Alves dos Reis (TV seriál)
1999 Clube dos Campeões (TV seriál)
Jornalistas (TV seriál)
1997 A Grande Aposta (TV seriál)
1995 Tudo ao Molho e Fé em Deus (TV seriál)
1994 Desencontros (TV seriál)
1992 Procura-se (TV seriál)
1991 Um Amor Feliz (TV seriál)
1988 Alentejo Sem Lei (TV seriál)
1987 Desejado, O (TV seriál)
1985 Duarte & C.a (TV seriál)
1979 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky