foto

Isabel Ruth

  • nar. 6.4.1940 (80 let)
    Tomar, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ordem Moral
2018 Raiva
2016 Weil ich dich liebe (TV film)
2015 Cinzas e Brasas
2012 Morte dos Tolos (TV film)
Vingança de Uma Mulher, A
2011 E o Tempo Passa
Olhos Vermelhos
Viagem a Portugal
2010 Amor Cego
Podivný případ Angeliky
2007 Daqui P'ra Frente
Médée Miracle
Nadine
Um Dia Frio
2005 Espelho Mágico
2004 Adriana
El coche de pedales
Vanitas
2002 Le principe de l'incertitude
O delfínu
2001 Cinema
Homme des foules, L'
Vracím se domů
2000 Aniversário (TV film)
Combat d'amour en songe
Erros Meus
Lourdes (TV film)
Noites
Peixe-Lua
Rasganço
Raíz do Coração, A
1999 Appassionate
Camaradagem (TV film)
O Anjo da Guarda
Trois Ponts sur la rivière
1998 Inquietude
Os Mutantes
Rio do Ouro, O
1997 Apartamento, O
Cesta na počátek světa
Kosti
Sorrisi asmatici, parte terza
1996 Fachada, A
1994 A Caixa
Pax
Três Irmãos
1993 Abrahámovo údolí
Dead Letters
1992 Tierra fría
Xavier
1991 A Idade Maior
Corações Periféricos (TV film)
1990 Malvadez
1989 Na Pele do Urso
1988 Tempos Difíceis
1987 Agosto
O Bobo
O Desejado
1983 Paisagem Sem Barcos
1982 Conversa Acabada
1969 H2S
Il rapporto
1968 Rivoluzione sessuale, La
1967 Oidipus král
1966 Mudar de Vida
Neděle odpoledne
1963 Zelené roky

TV seriály

2020 Crónica dos Bons Malandros (TV seriál)
2019 Terra Brava (TV seriál)
2001 Sociedade anónima (TV seriál)
2000 Ajuste de Contas (TV seriál)
B.R.I.G.A.D. (TV seriál)
1997 Maigret (TV seriál)
Maigret a mrtvý ve vaně (E27)

Dokumentární

2016 Treblinka
1967 Transfert per camera verso Virulentia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky