foto

Dane Rhodes

  • nar. 26.3.1964 (53 let)
    New Orleans, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Camera Obscura
Heart, Baby
2016 Sedm statečných
Smothered
2015 Sort of Homecoming, A
2014 Kristy
2013 Flying Monkeys (TV film)
Práskač
Prohnilá země
The Last Exorcism Part II
2012 Abraham Lincoln: Lovec upírů
Ghoul (TV film)
Jedna mezi oči
Kontraband
Looper
Nespoutaný Django
Nikdo nepřežije
Pavoukotřesení (TV film)
Univerzální voják 4: Odplata
Volte mě!
2011 Brawler
Garde na výletě
Green Lantern
Pool Boys, The
Seconds Apart
Tikot hodin
Vendeta
2010 Super pes
2009 I Love You Phillip Morris
Nezvratný osud 4
Špatnej polda
2008 American Violet
Skandál texaských roztleskávaček (TV film)
2006 Cesta za vítězstvím
Déjà Vu
Jen trošku štěstí
2005 Elvisovy začátky (TV film)
Milenci z pizzerie (TV film)
Obhájce smrti (TV film)
Shooting Gallery
2004 Dead Will Tell, The (TV film)
Píseň lásky samotářky

TV seriály

2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
1984 (S01E10)
Salem (TV seriál)
The House of Pain (S01E10)
Children, Be Afraid (S01E09)
Lies (S01E05)
Temný případ (TV seriál)
Tajný osud veškerého života (S01E05)
Kdo chce kam (S01E04)
Zamčený pokoj (S01E03)
další epizody (5)
Ospalá díra (TV seriál)
Akeda (S02E11)
American Horror Story (TV seriál)
Monstra mezi námi (S04E01)
2013 American Horror Story (TV seriál)
The Axeman Cometh (S03E06)
2012 Suit Up (TV seriál)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
2010 Treme (TV seriál)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Mapa dvanáct – třináct (S02E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace