foto

Cohen Holloway

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bellbird
2018 The Breaker Upperers
2017 The Stolen
2016 Hon na pačlověky
Láska a cestování časem
2015 How to Murder Your Wife (TV film)
Obětiny
2014 Co děláme v temnotách
Coconut
2013 Blood Punch
2012 A Bend in the Road
2011 Návrat do Sandy Bay (TV film)
Pro nic za nic
Tangiwai (TV film)
2010 After the Waterfall
Boy
2009 Separation City
Until Proven Innocent (TV film)
2007 Orel kontra žralok
2006 Rose

TV seriály

2019 Fresh Eggs (TV seriál)
2018 The New Legends of Monkey (TV seriál)
A Hero to Save Us All (E10)
In Search of Tripitaka (E09)
Wellington Paranormal (TV seriál)
The She Wolf of Kurimarama Street (S01E04)
2017 Na jezeře (TV seriál)
The Loved One (S02E02)
2016 The Barefoot Bandits (TV seriál)
2015 Find Me a Maori Bride (TV seriál)
2014 Vraždy v Brokenwoodu (TV seriál)
2013 Na jezeře (TV seriál)
No Goodbyes Thanks (S01E06)
A Rainbow Above Us (S01E04)
Searchers Search (S01E02)
Spartakus (TV seriál)
Slovo muže (S03E03)
Vlci před branami (S03E02)
2011 Super City (TV seriál)
2009 Paradise Cafe (TV seriál)
2004 Bro'Town (TV seriál)
Facelift (TV seriál)
2002 The Strip (TV seriál)

Dokumentární

2016 Zrození chicagské mafie (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Child Proof
2014 Coconut

TV pořady

2009 7 Days (TV pořad)

Host

TV pořady

2014 Happy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace