foto

Tom Wopat

  • nar. 9.9.1951 (67 let)
    Lodi, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 County Line
Lost Cat Corona
New Money
2016 Fair Haven
2013 Lovestruck: The Musical (TV film)
2012 Mariachi Gringo
Nespoutaný Django
2010 Hlavní třída
Jonah Hex
2009 Poslední cesta (TV film)
2008 Pomsta mravenců (TV film)
The Understudy
2006 Bonneville
2000 The Dukes of Hazzard: Hazzard in Hollywood (TV film)
1998 Meteority! (TV film)
1997 Nákaza (TV film)
The Dukes of Hazzard: Reunion! (TV film)
1992 Just My Imagination (TV film)
1987 Vánoce, Vánoce přicházejí (TV film)
1984 Burning Rage (TV film)
Story, Songs and Stars (TV film)

TV seriály

2016 Jak prosté (TV seriál)
Vražedné auto (S04E09)
Longmire (TV seriál)
One Good Memory (S05E02)
A Fog That Won't Lift (S05E01)
2012 Longmire (TV seriál)
An Incredibly Beautiful Thing (S01E08)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Women with Guns (S02E16)
2010 Médium (TV seriál)
How to Kill a Good Guy (S07E04)
2006 Policejní vyjednavači (TV seriál)
2005 Smallville (TV seriál)
Odhalení (S05E06)
1998 Kutil Tim (TV seriál)
Tim Othello Taylor (S07E17)
1997 Kutil Tim (TV seriál)
Vášnivá Jill (S07E07)
1995 Cybill (TV seriál)
1989 A Peaceable Kingdom (TV seriál)
1988 Blue Skies (TV seriál)
1983 The Dukes (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2001 Bear: The Legend of Coach Paul Bryant, The (TV film)
Heart-throbs of the 70s (TV film)
My Favorite Broadway: The Love Songs (koncert)

TV pořady

1993 '70s Celebration: The Beat Is Back, A (TV pořad)
1991 Circus of the Stars #16 (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 Battle of the Network Stars XIV (TV pořad)
1982 Battle of the Network Stars XII (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace