foto

Tae-ri Lee

  • nar. 28.6.1993 (26 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Yeogokseong
2016 Siganitalja
2015 Yeonpyeonghaejeon
2014 Cheongchoonhagdang : pungkimoonlan bossam yasa
2013 Reonningmaen
2012 Hawooling
2010 Gwi
2007 Sikkaek
2001 Waikiki beuradeoseu

TV seriály

2019 Boiseu 3 (TV seriál)
Eojjeoda balgyeonhan haru (TV seriál)
Geomsaekeoreul ibryeokhaseyo : WWW (TV seriál)
Mosmalrineun keollingbu (TV seriál)
2018 Byuti insaideu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Keopiya butakhae (TV seriál)
2013 Chongriwa na (TV seriál)
Kalgwa kkot (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
Haereul poomeun dal (TV seriál)
Oktab bang wangseja (TV seriál)
2011 Chunbunui ipmatchoom (TV seriál)
Gashinamoo sae (TV seriál)
Gye-baek (TV seriál)
Pokpoongui yeonin (TV seriál)
2010 Gumiho: yeowoonuyidyun (TV seriál)
2009 Gyeongsookui, gyeongsookabeoji (TV seriál)
2007 Gangnameommattarajapgi (TV seriál)
2006 Boolkkotnoli (TV seriál)
2004 Jang Gil San (TV seriál)
2002 Jangheebin (TV seriál)
1998 Soonpoong sanbooingwa (TV seriál)