foto

Daniel Zovatto

  • nar. 28.6.1991 (26 let)
    San José, Kostarika
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Daniel Zovatto je rodákem z Kostariky a ve velice krátké době se mu podařilo vybudovat si pověst velice spolehlivého a všestranného herce. Na filmovou scénu vtrhl v hitu z festivalu Sundance Laggies s Keirou Knightley a Chloë Grace Morretz, na který Zovatto navázal kultovní klasikou Neutečeš. Tento snímek se zúčastnil soutěže na festivalu v Cannes a později byl do kinodistribuce uveden společností Weinstein Company.

Zovatto se před nedávnem objevil v seriálu Živí mrtví: Počátek konce a hostoval hned v několika významných televizních seriálech, mimo jiné například v seriálu Pomsta či Agenti S.H.I.E.L.D.

Zovatto je také vášnivým malířem a letos v létě pořádal svou první vernisáž. Její název byl A Mi Pequeña Realidad, což v překladu znamená „Moje malá realita".

(Falcon)

Herecká filmografie

Filmy

2016 Smrt ve tmě
2014 Innocence
Laggies
Neutečeš
2013 Pod povrchem

TV seriály

2016 The Deleted (TV seriál)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Vězeň (S02E05)
Krev v ulicích (S02E04)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Seeds (S01E12)
2011 Pomsta (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace