foto

Daniel Zovatto

  • nar. 28.6.1991 (26 let)
    San José, Kostarika
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Daniel Zovatto je rodákem z Kostariky a ve velice krátké době se mu podařilo vybudovat si pověst velice spolehlivého a všestranného herce. Na filmovou scénu vtrhl v hitu z festivalu Sundance Laggies s Keirou Knightley a Chloë Grace Morretz, na který Zovatto navázal kultovní klasikou Neutečeš. Tento snímek se zúčastnil soutěže na festivalu v Cannes a později byl do kinodistribuce uveden společností Weinstein Company.

Zovatto se před nedávnem objevil v seriálu Živí mrtví: Počátek konce a hostoval hned v několika významných televizních seriálech, mimo jiné například v seriálu Pomsta či Agenti S.H.I.E.L.D.

Zovatto je také vášnivým malířem a letos v létě pořádal svou první vernisáž. Její název byl A Mi Pequeña Realidad, což v překladu znamená „Moje malá realita".

(Falcon)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lady Bird
2016 Smrt ve tmě
2014 Innocence
Laggies
Neutečeš
2013 Pod povrchem

TV seriály

2016 The Deleted (TV seriál)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Vězeň (S02E05)
Krev v ulicích (S02E04)
2014 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Seeds (S01E12)
2011 Pomsta (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace