foto

Griffin Newman

  • nar. 19.2.1989 (30 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Deštivý den v New Yorku
2018 Hot Air
2017 Inside You
2016 Mi panadería en Brooklyn
2015 Let's Not Panic
The Statistical Analysis Of Your Failing Relationship
2014 Buttwhistle
Fort Tilden
Free the Nipple
Naomi and Ely's No Kiss List
Pět nejlepších
The Fly Room
Velký draft
2013 Noc přichází
Pod povrchem
The Surgeon General (TV film)
2010 Beware the Gonzo
2009 Possible Side Effects (TV film)
Une Aventure new-yorkaise (TV film)
2006 Cvokař

TV seriály

2019 The Tick (TV seriál)
Choose Love! (S02E10)
In the Woods (S02E09)
Joan! (S02E08)
další epizody (10)
2018 Náš malovaný prezident (TV seriál)
Wealth Gap (S01E07)
State Dinner (S01E05)
Family Leave (S01E04)
další epizody (6)
The Tick (TV seriál)
The End of the Beginning (Of the Start of the Dawn of the Age of Superheros) (S01E12)
The Beginning of the End (S01E11)
Risky Bismuth (S01E10)
další epizody (6)
2017 The Tick (TV seriál)
Rising (S01E06)
Fear of Flying (S01E05)
Party Crashers (S01E04)
další epizody (5)
2016 Search Party (TV seriál)
The Captive Dinner Guest (S01E04)
The Night of One Hundred Candles (S01E03)
The Tick (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Vinyl (TV seriál)
Alibi (E10)
Královna rock'n'rollu (E09)
E. A. B. (E08)
další epizody (10)
Difficult People (TV seriál)
Hashtag Cats (S02E08)
2015 Graceland (TV seriál)
Sense Memory (S03E03)
2014 Cop Show (TV seriál)
Mulaney (TV seriál)
2012 Politická hra (TV seriál)
Resignation Day (E06)
The Woman Problem (E03)
Second Time Around (E02)
další epizody (4)
2011 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Lonely Hearts Club (S02E07)
Age of Innocence (S01E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Russian Brides (S13E07)
2010 Big Lake (TV seriál)
Gravity (TV seriál)

Dokumentární

2004 Buried Secret of M. Night Shyamalan, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace