foto

Roger Young

  • nar. 13.5.1942 (75 let)
    Champaign, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2014 Červený stan (TV film)
2012 Barabbas (TV film)
2005 Herkules (TV film)
2004 Perfektní manžel (TV film)
2003 Augustus, první císař římský (TV film)
2002 Drákula (TV film)
2000 Biblické příběhy: Pavel z Tarsu (TV film)
Průhledné lži (TV film)
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)
Polib nebesa
Spřízněné duše (TV film)
1998 Rytířem na hradě Camelot (TV film)
1997 Biblické příběhy: Šalamoun (TV film)
Sisters and Other Strangers (TV film)
Srdce plné deště (TV film)
1996 The Siege at Ruby Ridge (TV film)
1995 Bible - Starý zákon: Josef (TV film)
Bible - Starý zákon: Mojžíš (TV film)
1994 Getting Gotti (TV film)
1993 Geronimo (TV film)
Pro lásku a slávu (TV film)
Záchranná akce (TV film)
1992 Klenoty (TV film)
1991 Held Hostage: The Sis and Jerry Levin Story (TV film)
Oběť krásy (TV film)
Podveden (TV film)
1990 Love and Lies (TV film)
Vražda ve státě Mississippi (TV film)
1987 Dítě štěstěny
Láska mezi zloději (TV film)
1986 Pod nátlakem (TV film)
1985 Beze stopy (TV film)
Gulag (TV film)
1984 Lassiter
1982 Dreams Don't Die (TV film)
Two of a Kind (TV film)
1981 Bitter Harvest (TV film)
1980 Magnum - Na Havaji nešňupejte (TV film)

TV seriály

2010 Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2007 Řím (TV seriál)
Bitva u Philippi (S02E06)
1992 Hearts Are Wild (TV seriál)
1988 Kdo je Bourne? (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
1984 Legmen (TV seriál)
1983 Hardcastle a McCormick (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Drákula (TV film)
1997 Katastrofa letu č.19 (TV film)
1995 Virus (TV film)
1994 Smrt na počkání (TV film)
1991 Podveden (TV film)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace