foto

Daniel Axt

  • nar. 19.11.1991 (28 let)
    Hannover, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ferien vom Leben (TV film)
2012 Sněženka a Růženka (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Risiko (TV film)
Studentka ro(c)ku
2008 Most (TV film)

TV seriály

2018 Vraždy na severu (TV seriál)
Dunkle Wasser (S05E02)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus der Deckung (S16E20)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der alte Freund (S13E15)
2012 Reiff für die Insel (TV seriál)
Neubeginn (E01)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)