foto

Morgan Kibby

  • nar. 3.5.1983 (36 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 The Short History of the Long Road
2018 Bojovnice slunce

TV seriály

2019 Do temnoty (TV seriál)
Dům na stromě (S01E06)
2017 Two Sentence Horror Stories (TV seriál)

Dokumentární

2019 A Touch of Sugar
2017 Fear Us Women

Hudební videoklipy

2011 Midnight City (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Those for Whom It's Always Complicated
2004 Hope to Die

TV seriály

2002 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Thirty-Three (S02E11)
2001 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Twenty (S01E20)
Chapter Nineteen (S01E19)
Chapter Seventeen (S01E17)
2000 Soudkyně Amy (TV seriál)
Ty nejsi můj šéf (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky