foto

Pierre Gill

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Tu te souviendras de moi
2017 2048: Není úniku
2016 Undercover Grandpa
2015 After the Ball
Casanova (TV film)
2014 Sloní píseň
2013 Kolonie
2012 Paralelní světy
2011 Cyberbully (TV film)
Starbuck
2010 Padělatelé (TV film)
2009 Polytechnika
Rozvody!
2008 Domácnost naruby
Kouzelný život
Le Piège américain
Vikingové II
2006 Síly temna
2005 Maurice Richard
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
2002 Odyssée d'Alice Tremblay, L'
2001 Ztracená
2000 La beauté de Pandore
Umění boje
V těle vraha
1999 Johanka z Arku (TV film)
Loser Love
Souvenirs intimes
1998 Srdce na dlani
1997 Los Locos
Rabínova dcera (TV film)
1995 Eldorado
Černá listina

TV seriály

2020 Transplant (TV seriál)
The Only Way Out Is Through (E13)
Relapse (E12)
Orphans (E11)
další epizody (13)
Fugueuse (TV seriál)
Le Bon Petit Soldat (S02E09)
Ondes de choc (S02E08)
Sous le radar (S02E07)
další epizody (9)
2018 Fugueuse (TV seriál)
S'en sortir (S01E10)
Payback Time (S01E09)
En manque (S01E08)
další epizody (10)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Ace of Swords (S01E10)
Wheel of Fortune (S01E09)
Five of Cups (S01E08)
další epizody (10)
2014 Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
2013 Policajt (TV seriál)
Místo, kde jsem doma (S02E13)
Dobré srdce (S02E11)
Irský gentelman (S02E10)
další epizody (12)
Borgiové (TV seriál)
Očista (S03E02)
Tvář smrti (S03E01)
2012 Bullet in the Face (TV seriál)
2005 Charlie Jade (TV seriál)
2002 Salem Witch Trials (TV seriál)
2000 The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
1997 The Hunger (TV seriál)
1996 Marguerite Volant (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Padělatelé (TV film)
2004 Poslední kasino (TV film)

TV seriály

2005 Charlie Jade (TV seriál)