foto

Adam Stone

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Vyvolená
2016 Lovingovi
Půlnoční dítě
2012 Bahno z Mississippi
2011 Úkryt
2010 Tug
2007 Příběhy zbraní
Úžasný svět hudby

TV seriály

2018 The First (TV seriál)
Collisions (E06)
Two Portraits (E05)
Where Life Is (E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2020 The Last Narc (TV seriál)
aka ‘MAX GOMEZ’ (E04)
26 Bastards (E03)
Blood on the Corn (E02)
další epizody (4)
2019 Rozhovory s vrahem: Výpověď Teda Bundyho (TV seriál)
Burn Bundy Burn (E04)
Nejsem na řadě (E03)
Jeden z nás (E02)
další epizody (4)
2018 Wild Wild Country (TV seriál)
2014 The Great Invisible

Hudební videoklipy

2018 Lucero: Long Way Back Home (hudební videoklip)