foto

Jessica Henwick

  • nar. 30.8.1992 (25 let)
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Newness
2016 The Head Hunter
2015 Dragonfly
Star Wars: Síla se probouzí
2009 Kolej Sv. Trajána 2: Legenda o zlatu rodu Frittonů

TV seriály

2017 Iron Fist (TV seriál)
Dragon Plays with Fire (E13)
Bar the Big Boss (E12)
Lead Horse Back to Stable (E11)
další epizody (13)
The Defenders (TV seriál)
The Defenders (E08)
Fish in the Jailhouse (E07)
Take Shelter (E05)
další epizody (6)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
Hra o trůny (TV seriál)
Za bouře zrozená (S07E02)
Dračí kámen (S07E01)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Rudá žena (S06E01)
2015 Hra o trůny (TV seriál)
Matčino milosrdentsví (S05E10)
Tanec draků (S05E09)
Dar (S05E07)
další epizody (5)
2011 North by Northamptonshire (TV seriál)
Silk (TV seriál)
2010 Spirit Warriors (TV seriál)
2006 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2005 Je to soda (TV seriál)
2004 Můj život jako Popat (TV seriál)

Dokumentární

2013 Posedlost: Temné touhy (TV seriál)

TV pořady

2011 Magicians, The (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace