foto

Boris Kunz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Drei Stunden
2010 Daniels Asche
2007 Wie es bleibt

TV seriály

2018 Labaule & Erben (TV seriál)
2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
Energiewende (E06)
Wahlkämpfe (E05)
Drogenpolitik (E04)
další epizody (6)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Drei Stunden

TV seriály

2017 Vítejte v Hindafingu (TV seriál)
Energiewende (E06)
Wahlkämpfe (E05)
Drogenpolitik (E04)
další epizody (6)

Herecká filmografie

Filmy

2008 Tage wie Jahre

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace