foto

Christine Avila

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Hollywood Dot Com
2004 Krvavé stopy
2001 It's a Secret
1999 Pokrevní bratři
Znamení smrti
1997 Lhář, lhář
1996 Kdyby zdi mohly mluvit (TV film)
1995 Dědictví hříchu (TV film)
1993 Born Too Soon (TV film)
Někdo se dívá
Věc cti
1991 Aligátor 2: Mutace
1990 Když si na mě vzpomeneš (TV film)
Vital Signs
1987 Vnitřní vesmír
1985 Love Lives On (TV film)
1977 Ann of the Wolf Clan (TV film)

TV seriály

2016 Prolhané krásky (TV seriál)
Along Comes Mary (S07E05)
2015 Bosch (TV seriál)
Chapter Four: Fugazi (S01E04)
2007 Hrdinové (TV seriál)
Čtyři měsíce předtím (S02E08)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Ochrana přírody (S03E09)
2002 24 hodin (TV seriál)
12:00 p.m.-1:00 p.m. (S01E13)
1981 Zorro mstitel (TV seriál)
1980 Tarzan/Lone Ranger/Zorro Adventure Hour, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace