foto

Susana Gibb

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bad Kids of Crestview Academy
The Harrowing
2016 Daylight's End
Element
Sunny in the Dark
The Sector
2015 Horse Tail, A
Son
2013 Suburbanite
2012 Just Crazy Enough
2010 Earthling
2009 By the Devil's Hands
Other Side of Paradise, The
2008 Karma Police
2007 Máma v akci 2 (TV film)
2006 After Sundown
Máma v akci (TV film)
2004 Přítel vrahem
Seventy-8
2001 Rage Within, The
2000 Dr. T a jeho ženy
Pekelný roj (TV film)
1998 Detention

TV seriály

2014 Morganville: The Series (TV seriál)
2012 Dallas (TV seriál)
2010 Exposed (TV seriál)
2007 Pink (TV seriál)
2006 Inspector Mom (TV seriál)

Dokumentární

2006 Zničující katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky