foto

Kelly Osbourne

  • nar. 27.10.1984 (33 let)
    Westminster, Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Anglická zpěvačka, skladatelka, televizní moderátorka a módní návrhářka Kelly Michelle Lee Osbourne se narodila 27. října 1984 v Londýně.

Je dcerou Ozzy a Sharon Osbourne, je známá pro své vystoupení v The Osbournes, za které získala z roku 2002 Emmy Awardz. Má starší sestru Aimee a mladšího bratra Jacka. Z prvního manželství Ozzyho má ještě dva nevlastní sourozence. Kelly vyrůstala na cestách se svým otcem, když jezdil po turné, žili tak na více než dvaceti místech mezi Velkou Británií a Spojenými státy.

Kelly Osbourne se objevila na charitativní akci, která upozorňovala na problém HIV. Dále se s matkou Sharon zapojila do komunity, která je proti diskriminaci homosexuálů a bisexuální. Vydala tři hudební alba. Vidět jste ji mohli v mnoha seriálech a televizních pořadech.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Filmy

2017 Double Dutchess: Seeing Double, the Visual Experience
2014 Sharknado 2 (TV film)
2012 Kočka
Should've Been Romeo
2008 Town That Boars Me, The
2006 Live Freaky Die Freaky
The Children's Party at the Palace (TV film)
2005 Muppets' Wizard of Oz, The (TV film)
2002 Austin Powers - Goldmember

TV seriály

2017 Daytime Divas (TV seriál)
2016 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
The Walking Dead (S02E13)
2014 7T (TV seriál)
2012 Jane by Design (TV seriál)
2010 Are We There Yet? (TV seriál)
Spin Crowd, The (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
2006 Hotel Babylon (TV seriál)
2004 Life As We Know It (TV seriál)

Dokumentární

2015 Jeremy Scott: The People's Designer
2012 Sunset Strip
2011 Bůh ti žehnej Ozzy Osbourne
2007 Punk's Not Dead
2006 Project Catwalk (TV seriál)
2001 We Sold Our Souls for Rock 'n Roll
1997 Behind the Music (TV seriál)

TV pořady

2015 2015 MTV Movie Awards (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards (TV pořad)
2015 MTV Video Music Awards - Pre-Show (TV pořad)
Radio Disney Music Awards 2015 (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 2014 Young Hollywood Awards (TV pořad)
Oscar's Red Carpet 2014 (TV pořad)
2013 Deal with It (TV pořad)
In Bed with Joan (TV pořad)
Ok! TV (TV pořad)
The Queen Latifah Show (TV pořad)
The Real (TV pořad)
2012 Módní styl hvězd (TV pořad)
RuPaul's Drag Race All Stars (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
Joan & Melissa: Joan Knows Best? (TV pořad)
Piers Morgan Tonight (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2010 2010 American Music Awards (TV pořad)
Nate Berkus Show, The (TV pořad)
RuPaul's Drag U (TV pořad)
Scream Awards 2010 (TV pořad)
Talk show bez zábran (TV pořad)
2009 Lopez Tonight (TV pořad)
Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
RuPaul's Drag Race (TV pořad)
2008 Rachel Zoe Project, The (TV pořad)
The BRIT Awards 2008 (TV pořad)
The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
Držte krok s Kardashians (TV pořad)
The BRIT Awards 2007 (TV pořad)
Untitled 'The Simple Life' Spin-Off (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2006 Talkshow with Spike Feresten (TV pořad)
The BRIT Awards 2006 (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
Dancing with the Stars (TV pořad)
Friday Night Project, The (TV pořad)
Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
The Paul O'Grady Show (TV pořad)
The Soup (TV pořad)
The Tony Danza Show (TV pořad)
The X Factor (TV pořad)
2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)
Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
MTV Icon: Metallica (TV pořad)
Napálené celebrity (TV pořad)
Osbourne Family Christmas Special, The (TV pořad)
Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2002 Dr. Phil (TV pořad)
I'm a Celebrity, Get Me Out of Here! (TV pořad)
Last Call with Carson Daly (TV pořad)
Módní policie (TV pořad)
Osbournovi (TV pořad)
The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
V Graham Norton (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
2000 MTV Cribs (TV pořad)
1999 Total Request Live (TV pořad)
1998 CD:UK (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
Frank Skinner Show, The (TV pořad)
MADtv (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
This Morning (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Children in Need (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Pharrell Williams - Marilyn Monroe (hudební videoklip)
2013 Pharrell Williams: Happy (hudební videoklip)
2003 Kelly Osbourne - Come Dig Me Out (hudební videoklip)
Rancid - Fall Back Down (hudební videoklip)
2002 Kelly Osbourne - Papa Don't Preach (hudební videoklip)
Kelly Osbourne - Shut Up (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace