foto

Vivi Pineda

  • nar. Cartagena, Kolumbie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Waves
2017 Girlfriend Killer (TV film)
2015 Convergence
2014 The First
2013 Krissy Belle
Miami 13
Pot a krev
Údajný vrah
2012 5th of a Degree
Rock of Ages
2010 Beware
2009 Lost Angel
1998 Let's Talk About Sex

TV seriály

2011 Charlieho andílci (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 V náručí ďábla (TV seriál)
2008 Pravá tvář vášně (TV seriál)
The Inbetweeners (TV seriál)
1998 Perro amor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky