foto

Philippe Brenninkmeyer

  • nar. 3.11.1964 (54 let)
    Wimbledon, Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Hotel Heidelberg - ... wer sich ewig bindet (TV film)
2018 Der Nesthocker (TV film)
2016 Crossing Fences
He Said
Zazy
2015 Tatort - Der Himmel ist ein Platz auf Erden (TV film)
The Unforgiven
2014 Brzy na viděnou
Reasonable Doubt
Seitensprung (TV film)
2013 Dark Circles
Inga Lindström: Srdce z ledu (TV film)
2012 Jak vyloupit spermabanku
Moje Shakey
RockBarnes: The Emperor in You
2011 Loď snů - Bora Bora (TV film)
Rosamunde Pilcher: Nebezpečný příboj (TV film)
2010 All Alone
Emilie Richards: Čas odpuštění (TV film)
Love Shack
Ve stínu koňských stájí (TV film)
2009 30 Karat Liebe (TV film)
Detektiv wider Willen (TV film)
The Slammin' Salmon
2008 Die Liebe ein Traum (TV film)
Inga Lindström: Rozhodující léto (TV film)
2007 Stubbe - Von Fall zu Fall: Schmutzige Geschäfte (TV film)
2006 Choking Man
Oktoberfest
2005 Dům harmonie (TV film)
2003 Der Augenblick der Begierde (TV film)
2002 Rosamunde Pilcher: Až na konec světa (TV film)
2001 Superpoldové
2000 Entourage
1999 Jane

TV seriály

2019 Die Drei von der Müllabfuhr (TV seriál)
2015 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dlouhé sbohem (S07E08)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Dicke Luft (S01E06)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Na zemi (S12E09)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Kde je můj ženich? (S08E06)
2008 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Smetánka (S02E11)
2002 Láska, lži a vášeň (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Oxymoron (S12E23)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Vývoj (S02E11)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 He Said

Host

TV pořady

2013 Inka! (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace