foto

Alexej Buldakov

  • nar. 26.3.1951 (67 let)
    Makarovka, Altajský kraj, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Duša špiona
2013 Popugaj Club
2012 Rževskij protiv Napoleona
2010 Unaveni sluncem 2: Odpor
Čelověk s bulvara KapucinoK
2008 Hitler kaput!
Igra
2007 Večerňaja skazka
2006 Park sovětskogo perioda
2003 Antikiller 2: Antiterror
Svéráz národní politiky
2001 Svéráz národního lovu v zimě
1998 Hraniční přechod
Na bojkom mestě
Svéráz národního rybolovu
1996 Operacija 'S Novym godom' (TV film)
Pionerka Meri Pikford
Privět, duraleji!
Vozvraščenije Broněnosca
1995 Ja - russkij soldat
Svéráz národního lovu
Syn za otca...
1994 Molba o proščenii
Valsirujuščije naverňaka
1993 Tram-tararam, ili buchty-barachty
1991 Chmel - Film pěrvyj: Kreposť
1989 Komu na Rusi žiť...
Караул
1988 Ožog
Utomljonnoje solnce
Za vsjo zaplačeno (TV film)
1987 Bitva na Baltu
Chotitě - ljubitě, chotitě - nět...
Jedinoždy solgav
Strannik
1986 Leďanyje cvěty
Tichoje sledstvije
Znak bědy
1985 Naučis tancevať
Parol znali dvoje
Radi neskoľkich stroček
Vot moja děrevňa...
1984 V dvuch šagach ot 'Raja'
Vosem dněj naděždy
1983 Něbyvalščina
Semjon Děžňov
1982 Rodilsja ja v Sibiri...
Skvoz ogoň

TV seriály

2017 Lesnik (TV seriál)
Inochoděc (S04E30)
Braťja (S04E29)
Korotkoje zamykanije (S04E28)
další epizody (30)
2014 Gorčakov (TV seriál)
Lesnik (TV seriál)
Valtěr (S03E24)
Nikto ně zabyt (S03E23)
Predatěl (S03E22)
další epizody (15)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Bolšaja stirka (S08E24)
Staraja istorija (S08E23)
Šans (S08E22)
další epizody (35)
2013 Dělta (TV seriál)
Lesnik (S01E11)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Za vsjo nado platiť (S06E24)
Cennyj svidětěl (S06E21)
Zolotaja lichoradka (S06E20)
další epizody (18)
2012 Lesnik (TV seriál)
Zapovednik (S02E20)
Vystrel (S02E19)
Lesnyje braťja (S02E17)
další epizody (17)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Něnužnyj svidětěl (S05E24)
Bolšoj kuš (S05E23)
Něčistyj spirt (S05E22)
další epizody (33)
2011 Lesnik (TV seriál)
Chozjajeva žizni (S01E24)
Opasnyje igry (S01E23)
Koněc sveta (S01E22)
další epizody (20)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Zolotoj gol (S03E20)
Železnyj faktor (S03E19)
Zakon podlosti (S03E18)
další epizody (44)
2007 Sročno v nomer (TV seriál)
Portret něizvestnogo (S01E02)
Zatmenije (TV seriál)
Čužije tajny (TV seriál)
2006 Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2003 Učastok (TV seriál)
2000 Čto skazal pokojnik (TV seriál)
1999 Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1997 Klubnička (TV seriál)
1996 Koroleva Margo (TV seriál)
1991 Bělyje oděždy (TV seriál)
1990 Vojdi v každyj dom (TV seriál)
1988 Chleb - imja suščestvitělnoje (TV seriál)
1985 Konfrontace (TV seriál)

Dokumentární

1991 Chmel - Film vtoroj: Ischod

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace