foto

Hurd Hatfield

  • nar. 7.12.1917
    New York City, New York, USA
  • zem. 26.12.1998 (81 let)
    Monkstown, County Cork, Irsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Prolhaná dvojčata (TV film)
1989 Její alibi
1986 Zločiny srdce
1985 Král David
Waiting to Act
1979 You Can't Go Home Again (TV film)
1973 The Norliss Tapes (TV film)
1972 Between Time and Timbuktu (TV film)
1971 Montserrat (TV film)
Thief (TV film)
Von Richthofen a Brown
1968 Bostonský případ
1966 Lamp at Midnight (TV film)
Ten Blocks on the Camino Real (TV film)
1965 Harlow
Mickey One
The Double-Barrelled Detective Story
1963 Invincible Mr. Disraeli, The (TV film)
1962 Héroes de blanco
1961 Cid
Král králů
1960 Don Juan in Hell (TV film)
1958 Kolt pro leváka
1955 Byl jsem obviněn (TV film)
1950 Destination Murder
Tarzan and the Slave Girl
1949 Chinatown at Midnight
1948 Johanka z Arcu
The Checkered Coat
1947 The Beginning or the End
The Unsuspected
1946 Deník komorné
1945 The Picture of Dorian Gray
1944 Dragon Seed

TV seriály

1987 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Gershwinovo zjevení (S02E17)
1985 Lime Street (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Síla hypnózy (S01E09)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Manionové v Americe (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1978 Word, The (TV seriál)
1974 Benjamin Franklin (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
1965 The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Play of the Week (TV seriál)
1958 Lux Playhouse (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Appointment with Adventure (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1952 Broadway Television Theatre (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Masterpiece Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 Suspense (TV seriál)
Your Show Time (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

TV pořady

1954 Look Up and Live (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace