foto

Adele Neuhauser

  • nar. 17.1.1959 (60 let)
    Athény, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tatort - Pumpen (TV film)
2019 Brecht (TV film)
Love Machine
Tatort - Baum fällt (TV film)
Tatort - Wahre Lügen (TV film)
2018 Tatort - Glück allein (TV film)
Tatort - Her mit der Marie! (TV film)
Venus im vierten Haus (TV film)
2017 Místo činu: Virus (TV film)
Tatort - Die Faust (TV film)
Tatort - Wehrlos (TV film)
Tatort – Schock (TV film)
2016 Místo činu: Umění války (TV film)
Tatort - Sternschnuppe (TV film)
Země zločinu: Na hraně zákona (TV film)
2015 Místo činu: Hraniční čára (TV film)
Tatort - Deckname Kidon (TV film)
Tatort - Gier (TV film)
2014 Clara Immerwahrová (TV film)
Der Zwergengarten von Mirabell - Skurrile Meisterwerke aus Stein - vyp.
Konrad & Katharina (TV film)
Tatort - Abgründe (TV film)
Tatort - Paradies (TV film)
2013 Bad Fucking
Místo činu: Spálené naděje (TV film)
Tatort - Unvergessen (TV film)
Tatort - Zwischen den Fronten (TV film)
2012 Der Heiratsschwindler und seine Frau (TV film)
Háčkovaná dečka
Místo činu: Kontejner smrti (TV film)
Tatort - Kein Entkommen (TV film)
Triest (TV film) - vyp.
2011 Místo činu: Zúčtování (TV film)
Tatort - Ausgelöscht (TV film)
2010 3faltig
Aufschneider (TV film)
Inga Lindström: Láska s vůní čokolády (TV film)
Lilly Schönauer: Miluji cizince (TV film)
London, Liebe, Taubenschlag - Part One (TV film)
London, Liebe, Taubenschlag - Part Two (TV film)
Molly & Mops - Das Leben ist kein Guglhupf (TV film)
Tatort - Weil sie böse sind (TV film)
2009 Die Perlmutterfarbe
Můj Džin z lahve a já (TV film)
Polizeiruf 110 - Endspiel (TV film)
Sturmfrei
Tatort - Kassensturz (TV film)
Čarodějka Lilly: Drak a kniha kouzel
2008 Mit einem Schlag (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Alles anders (TV film)
Místo činu: Žula (TV film)
Räuber Kneißl
Srdce z čokolády (TV film)
Čtyři do páru (TV film)
2007 Ich Chef du nix (TV film)
2006 Dva k sežrání (TV film)
Geküsst wird vor Gericht (TV film)
Kde je Fred?
Mutig in die neuen Zeiten - Nur keine Wellen (TV film)
2005 Endlich Urlaub! (TV film)
Max, Katrin a Vánoce se dvěma psy (TV film)
Mutig in die neuen Zeiten - Im Reich der Reblaus (TV film)
Vorsicht Schwiegermutter (TV film)
2004 Italiener und andere Süßigkeiten (TV film)
Max, Katrin a Vánoce se psem (TV film)
Polizeiruf 110 - Vater unser (TV film)
Untreu (TV film)
2003 Gone
Polizeiruf 110 - Pech und Schwefel (TV film)
Polizeiruf 110 - Tiefe Wunden (TV film)
2002 Jeřábí muž (TV film)
Místo činu: Mnichov - Vlk v beránčím rouše (TV film)
Na to se neumírá (TV film)
2001 ...und plötzlich wird es dunkel in meinem Leben (TV film)
Der kleine Mann
Die Bademeister - Busen, Beton, Bieralarm (TV film)
2000 Tatort - Die kleine Zeugin (TV film)
1999 Alphamann: Amok (TV film)
Případy Toma Leschka: Sebevražda (TV film)
1998 Die Mädchenfalle - Der Tod kommt online (TV film)
Ein Fleisch und Blut (TV film)
Helden in Tirol
1996 Der Fahrradfahrer oder 'Schröders Leidenschaft' (TV film)
Mýlit se je chlapské
1993 Dann eben mit Gewalt (TV film)
1991 Scheidung a la carte (TV film)
1990 Der Neue Mann (TV film)
Spieler
1988 Anwalt Abel - Der Dienstagsmann (TV film)

TV seriály

2014 Donna Leonová (TV seriál)
Reiches Erbe (E20)
2011 Deník doktorky (TV seriál)
Proboha! Můj muž mě viděl nahou (S03E03)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
Deník doktorky (TV seriál)
Romantika, tři muži na honu (S02E07)
Nehorázné, milionář mi chce uloupit srdce (S02E06)
Hurá, konečně zase trampoty s láskou - 1. část (S02E01)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
Naléhavě potřebuju šťastný konec (S01E08)
Jeptišky jsou také jen ženy (S01E07)
Ženy na lékařském plese (S01E06)
další epizody (5)
Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Novotny und Maroudi (TV seriál)
2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
2005 4 ženy a pohřeb (TV seriál)
Chudí milionáři (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Královna višní (TV seriál)
Rot ist die Liebe (E03)
Der Führer liebt Süßes (E02)
Vom Tango zum Trecker (E01)
Schulmädchen (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Zwei Engel auf Streife (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Joschi und die Stars - ein Roadmovie (TV film)

Host

TV pořady

2016 Ringlstetter (TV pořad)
2014 Denk mit Kultur (TV pořad)
MDR um 4 (TV pořad)
2013 André Hellers Menschenkinder (TV pořad)
Stöckl (TV pořad)
2012 Der Salon am Dienstag (TV pořad)
Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2011 Kratky (TV pořad)
Österreich wählt (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace